Pret met Pieten in het Hart van Beuningen

Sinterklaas heeft het dit jaar druk met de intochten in alle dorpen. In Beuningen wonen zoooooveel kinderen dat hij daar toch echt wat langer moet blijven hangen.De Sint wordt al op zondag 17 november in Weurt, Ewijk en Winssen verwelkomd maar op zaterdag 23 november komt hij helemaal speciaal en alleen voor de kindertjes uit Beuningen naar het winkelhart. Daar gaan de Pieten heel wat pret met de kinderen hebben.

Vanaf 12.00 uur kunnen de kinderen al terecht om aan allerlei spelletjes mee te doen. Om 14.30 uur komt Sinterklaas. Op de Facebookpagina van ‘Hart van Beuningen’ kan men raden hoe de Sint aankomt. Diegenen die het goed raden maken kans op iets lekkers! De spelmiddag eindigt om 17.00 uur.

Slaapkamer van Sinterklaas
Vanaf 24 november (koopzondag) t/m 4 december 2013 is er in het winkelhart van Beuningen een heuse slaapkamer voor Sinterklaas ingericht! Daar kan de goedheiligman uitrusten van zijn drukke en lange dagen in Nederland. Lees het bericht ‘De Slaapkamer van Sinterklaas‘.

Klik op de kleurplaaat, print het, kleur het op z’n allermooist in en lever het in bij de slaapkamer van Sinterklaas. Inleveren kan tot 30 november 2013 (oude locatie van Het Kadopaleis).
sintkleurplaat