Carnavalsmiddag Seniorenvereniging Ewijk

Op 15 februari wordt in MFA ’t Hart in Ewijk de jaarlijkse carnavalsmiddag gehouden van en voor de Senioren  uit EwijkDit keer wordt gebruik gemaakt van de grote zaal, waar CV de Dijkvelders ook al hun Prins en Jeugdprins bekend hebben gemaakt. De zaal is prachtig aangekleed en ook de  dorstluchtige grootheden Prins Antoin en Prins Joep bezoeken samen met hun gevolg het festijn.

Het programma is gevarieerd en start om 14:00 uur.
Dweilorkest Bar Wah begeleidt de beide Prinsen naar het podium. De show wordt muzikaal opgeluisterd door Blister en er is een optreden van volksdansgroep ‘Brigida

Maar ook de Dansgardes van CV de Dijkvelders geven een show weg. En natuurlijk kan een pronkzitting niet zonder een Buutspreker, dus spreekt Sjaak Hoes de Senioren toe vanaf de Buut. Na een optreden van het Trio Ronnie, Rinus en Romana wordt gezamenlijk het Ewijks Volkslied gezongen. De planning is om rond 17:00 het programma af te sluiten.

Heeft u zin in een leuke middag met Ewijkse artiesten, kom dan op 15 februari naar de carnavalsmiddag van de Vereniging van Senioren Ewijk. De entree is gratis en u krijgt ook nog twee consumpties bij binnenkomst.

Activiteit: Carnavalsmiddag SV Ewijk
Datum: zaterdag 15 februari 2014
Locatie: MFA ’t Hart
Adres: Den Elt 17, Ewijk
Cookieinstellingen