Bijeenkomst ‘Veilig in en om huis’

Foto:

BEUNINGEN – Veel senioren voelen zich onveiliger dan toen ze jonger waren. Geldt dat ook voor u? Bent u bijvoorbeeld bang om slachtoffer te worden van een inbraak, overval of babbeltruc?Bent u nog steeds (te) goed van vertrouwen? En hoe zit het met de veiligheid in en om huis? Hebt u aanpassingen gedaan om de kans dat u valt te verminderen? En hoe veilig voelt u zich op internet? Met het oog op de komende veranderingen in de samenleving worden we geacht zolang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Veilig thuis in een vertrouwde omgeving is een belangrijk aspect voor de toekomst. Door goed voorbereid te zijn kan de eigen veiligheid vergroot worden. In deze bijeenkomst krijgen senioren tips tegen oplichting (babbeltrucs), beroving, brandpreventie, overval, inbraak en het voorkomen van vallen.
 
Wie?
Ans Jansen, ouderenadviseur van Stichting Perspectief, organiseert in samenwerking met andere organisaties (waaronder een voorlichter van de unie KBO) een groepsvoorlichting voor senioren. De voorlichting is voor alle senioren van de gemeente Beuningen.
 
Wanneer?
De voorlichting wordt gegeven op vrijdag 27 juni a.s.  Open inloop vanaf 13.00 uur.  Start van het programma om 13.30 uur. De voorlichting zal ongeveer 2 uur duren. U hoeft zich niet aan te melden.
 
Waar?
De bijeenkomst wordt gehouden in het Molenhuis, Molenstraat 54 te Beuningen. Deze ruimte is ook toegankelijk voor mindervaliden. De toegang is gratis en u krijgt een kop koffie/thee aangeboden. Wil u meer informatie dan kunt u bellen/mailen met Ans Jansen (ouderenadviseur van Stichting Perspectief). Het telefoonnummer is 024-6750939. Mailen kan ook naar [email protected].

Activiteit: Bijeenkomst ‘Veilig in en om huis’
Datum: Vrijdag 27 juni 2014
Aanvang:  13.30 uur, inloop vanaf 13.00 uur

Adres: Molenhuis, Molenstraat 54 te Beuningen

Foto: Michelle Meiklejohn / FreeDigitalPhotos.net

Cookieinstellingen