Lokale Duurzaamheidsmarkt

Foto:

Zaterdag 23 augustus van 9.00 – 17.00 uur vindt de Lokale Duurzaamheidsmarkt op het Julianaplein in Beuningen plaats. Na het succes van de Lokale Duurzaamheidsmarkten in Wijchen en Nijmegen,
kunnen ook de Beuningse bewoners en ondernemers geïnformeerd worden
over schaarse energie en te hoge energierekeningen.Tijdens De Lokale Duurzaamheidsmarkt kunnen burgers, buitenlui en ondernemers persoonlijk in gesprek met professionals over een beter woon- en werkklimaat. Zo worden er bijvoorbeeld oplossingen aangeboden om energieverspilling te voorkomen én minder CO2 uit te stoten door zelf energie op te wekken met behulp van de zon.

Bedrijven uit de regio inspireren over duurzaamheid, van een moestuin op je balkon, beschikbare subsidie mogelijkheden, bouwkundige maatregelen, cv ketels, warmtepompen tot led verlichting.

Win een dag rijden met een Renault Twizzie
Bij Expert Beuningen komt een elektrische auto (Renault Twizy) te staan van Auto Coppes en men krijgt op deze 23 augustus een inruilkorting bij aankoop van een energiezuinig apparaat en 25% korting op led-verlichting. Met een energiezuinige aankoop op de 23e bij Expert Beuningen kan men een dag rijden met de Renault Twizy winnen. Tijdens de duurzaamheidsmarkt kan men bij Expert in de winkel een vergelijkingstest doen met de energieweter.

Voor meer informatie over de duurzaamheidsmarkt kunt u contact opnemen met Bas Wieringa van BBCC Advies op telefoonnummer 0487-542505.

Voor een totaal overzicht van deelnemers kijk op www.delokaleduurzaamheidsmarkt.nl
En laat u tussentijds ook inspireren via de Facebookpagina www.facebook.com/delokaleduurzaamheidsmarkt