Cultureel Filmfestival Beuningen met 6 titels

Foto:

Vanaf donderdag 18 september staat Bioscoop van Heemstrabaan een week lang volledig in het teken van de betere culturele film. De Beuningse servicebioscoop heeft alles in het werk gesteld om de beste titels binnen te halen voor de eerste editie van het Cultureel Filmfestival in Beuningen.

Er zijn 6 gerenommeerde culturele films in het programma opgenomen.
Boyhood, Chef, Philomena, The Grand Budapest Hotel, Magic in the Moonlight en Jersey Boys worden in een week tijd over  er in totaal 17 voorstellingen gedraaid:
filmfestival-beuningen-2014

Vestigingsmanager Koen Brits is trots op het evenement in zijn bioscoop: “In Beuningen is nog nooit eerder een Cultureel Filmfestival georganiseerd en we merken dat hier juist veel belangstelling is voor de betere culturele films.” De bioscoop borduurt met dit evenement voort op het succes van een aantal culturele films die in de Beuningse zalen in première gingen.
Om de films toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek kost een kaartje tijdens het Cultureel Filmfestival slechts 5 euro. 
In de week van het festival zijn er in de Beuningse servicebioscoop ook reguliere films te zien zoals de komedie ‘Let’s Be Cops’ en diverse familiefilms.