8 oktober Pubkwis Café de Zaak

Voor een gezellig avondje uit ga je naar de Pubkwis bij Café de Zaak.

De Pubkwis wordt maandelijks gehouden in Café De Zaak.

Je kunt de kwis enigszins vergelijken met Triviant. Tijdens de kwisavond worden vier ronden gespeeld, elk van 10 vragen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Bijvoorbeeld: ‘Wie volgde in 1999 Bram Peper op als burgemeester van Rotterdam?’ Of: ‘Hoe noemt men in de golfsport een score van twee slag onder par?’ Er wordt in teams gespeeld van liefst 4 à 5 personen. Dat hoeven niet altijd dezelfde mensen te zijn; de samenstelling van een team kan wijzigen naar behoefte. Bij Café De Zaak gaat gezelligheid voorop waardoor er niet strikt naar het aantal personen gekeken wordt. Is de groep wat groter dan is dat ook prima. Wel moet de kennis in de groep aanwezig zijn. Mobieltjes gebruiken om antwoorden op internet op te zoeken is not done.

In de praktijk zorgt elk team meestal voor een maximale bezetting waarbij geprobeerd wordt veel diverse kennis bijeen te krijgen. Het voordeel hiervan is dat niet alle leden van een team iedere maand aanwezig hoeven te zijn. Kan iemand een keer niet, dan zet je gewoon een ander in! Mede daardoor is het zo leuk te zien dat jong en oud perfect samen door de bocht gaan. Aan het eind van de avond wordt het winnende team bekend gemaakt.

dq049gfl3hwemrfnpifqqgjfe

Wanneer is de pubkwis?
De pubkwis is altijd de tweede woensdag van de maand.
Deze maand is dat op 8 oktober 2014.

Hoe kunt u meedoen?
Iedereen kan en mag meedoen. Vorm met vrienden of bekenden een team, bedenk een passende naam en meld je vóór 20 uur bij de kwisleiding in De Zaak. Kom je alleen, sluit je dan gewoon aan bij een van de teams die nog een plekje hebben. Geen inschrijfgeld, geen kosten, geen verplichtingen. Als je helemaal zeker wilt zijn dat je een plaats hebt, stuur dan een e-mail naar [email protected] en er wordt plek gereserveerd.

g0ymcszpg0lkknp5px3hpj03c

Café DE ZAAK 
Van Heemstraweg 79
6641 AB Beuningen
T. 024 675 06 26

q4e07ogyha3mjm1jsbl80rv0z  dezaakbeuningen.nl c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c  DeZaakBeuningen