Bogers Groothandel B.V.

Adres:

Platinawerf 2
BEUNINGEN GLD
Tel. dvs7ikfx0paiedreylqs2rr5v

Website:

http://www.bogers-kozijnen.nl

Met Bogers kiest u voor comfort, veiligheid en maatwerk.

Sinds 1980 importeren, leveren en monteren wij kozijnen, deuren, serres, dakkapellen, erkers en schuifpuien in alle denkbare uitvoeringen. Al onze producten zorgen ervoor dat het comfort in uw huis aanzienlijk wordt verhoogd door optimale isolatie, geluidsdichtheid, geen tocht en weinig onderhoud.

 

Kozijnen

De kozijnen die Bogers levert zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof, aluminium of hardhout. Deze materialen hebben als grote voordeel dat ze onderhoudsarm zijn en een leven lang mee gaan. In combinatie met een hoog rendementsglas zorgen ze bovendien voor een aanzienlijke energiebesparing en geluidsisolatie. Onze kozijnen zijn tevens te ventileren in 5 standen, waardoor u er nog meer voordeel van heeft.

 

Deuren

Een groot assortiment voordeuren, achterdeuren, openslaande deuren, vouwdeuren en garagedeuren. Bogers levert uitsluitend inbraakwerende kwaliteitsdeuren. Door middel van een drie- of vijfpuntssluiting, is uw voordeur in een handomdraai op drie of vijf plaatsen tegelijk vergrendeld.

 

Serres

Wie droomt er nu niet van zo’n schitterende serre aan het huis? Met een serre voegt u een zee van licht aan uw woning toe. Bogers biedt u keuze uit de meest sfeervolle kwaliteitsserres, uitgevoerd in aluminium en hardhout. Bogers levert uitsluitend serres welke vier seizoenen te gebruiken zijn. Dit betekent dat de serres uitstekend zijn geïsoleerd. Of het nu zomer of winter is, u heeft het gehele jaar door plezier van uw kwaliteitsserre van Bogers.

 

Dakkappellen

Bogers is specialist op het gebied van het leveren en plaatsen van onderhoudsvrije dakkapellen en op het gebied van renovatie van de traditionele dakkapel.

 

Schuifpuien
Bogers levert hefschuifpuien en kiepschuifpuien.

 

Erkers

Heeft u ook plannen om uw (woon)kamer een stukje uit te breiden, maar wel zo dat de charme van uw woning behouden blijft? Dan vindt u met een erker van Bogers precies wat u zoekt. Met een erker creëert u een extra stukje woonruimte, precies in de stijl van uw woning. Een erker van Bogers wordt geleverd met een prefab polyester dak, met daaronder kozijnen van kunststof, aluminium of hardhout. Het bijbehorende metselwerk kan exact aangepast worden aan het metselwerk van uw woning, zodat het lijkt alsof deze erker altijd al bij uw woning gehoord heeft.

 

Accessoires
Bij Bogers vindt u ook rolluiken, horren, luifels, glas en gevelbekleding. Kom gerugst langs of kijk op de website voor meer informatie.

 

Bogers, Dan is uw woning beter af!