Cultuurknooppunt

Adres:

Fazantstraat 66
Wijchen
Tel. hd29rm2dvzuiovackny7e9wrz

Website:

http://cultuurknooppunt.nl

06-44656476, [email protected] (Anne-Marie Dennissen)
coördinator culturele aanbieders

06-46740190, [email protected] (Henk van Haeften)
coördinator algemeen

06-42517243, [email protected] (Janny Akkermans)
contactpersoon interne cultuurcoördinatoren Wijchen

?, [email protected] (Miriam van der Duijn)
contactpersoon interne cultuurcoördinatoren Beuningen

Per 1 november 2012 is het Cultuurknooppunt (Centrum voor cultuureducatie Wijchen-Beuningen) gevestigd op een nieuwe locatie. Mede i.v.m. deze verhuizing willen we alle ICC-ers, directies en andere belanghebbenden uitnodigen van 16.00 – 17.30 uur voor een Nieuwjaarsborrel op de nieuwe locatie:

Basisschool ’t Palet
Huissteden 1401
6605 HK Wijchen

 

Klapper met daarin het Kunst en Cultuuraanbod van het schooljaar 2011-2012. Dit schooljaar zijn we gestart met de nieuwe organisatie, nl. het Cultuurknooppunt Wijchen – Beuningen.
Omdat we in een overgangsjaar zitten, waarbij de diensten van EDU-ART grotendeels zijn verdwenen en we zelf moeten zorgen voor een mooi aanbod, zijn we blij dat we gebruik kunnen maken van de contacten met aanbieders die er al zijn in Wijchen; aangevuld met aanbieders uit onze eigen gemeente.
Om het geheel compleet te maken zullen we zo snel mogelijk de site www.cultuurknooppunt.nl ook voor Beuningen operabel maken. Op deze site kunnen jullie dan als ICC?er / of medewerker CKV inloggen om het aanbod en de vrije plaatsen in het programma te kunnen bekijken.
Buiten de programma onderdelen kunnen we nu ook gebruik maken van leskisten die in de loop der jaren door EDU-ART zijn ontwikkeld. Deze zijn verdeeld onder de verschillende cultuurknooppunten in de provincie Gelderland. Voor een overzicht van de beschikbare kisten van ons cultuurknooppunt kun je op de website – én in deze klapper kijken. Een aandachtspunt is dat het Cultuurknooppunt geen mogelijkheid heeft om de kisten naar de scholen te vervoeren. De scholen zullen dus zelf voor vervoer van- en naar het contactadres moeten regelen.
Deze klapper verschijnt op 1 november 2011.
Jullie kunnen (samen met je collegae van je school of zelf) een keuze maken uit de discipline Cultureel Erfgoed. Dit is zo afgesproken op de laatste ICC-vergadering.
De programmakeuzes die gemaakt zijn, geven jullie door (uiterlijk op 1 december 2011) aan Anne-Marie Dennissen of Miriam van der Duijn. Zij zullen de aanvragen verwerken en voor dit schooljaar voor iedere school het aanbod regelen en inplannen.
Indien er vragen, onduidelijkheden of problemen zijn, dan kun je altijd contact opnemen met het cultuurknooppunt.
Wij wensen iedereen veel plezier met de keuze van- en het doen van alle Cultureel Erfgoed activiteiten!
Cultuurknooppunt