Hans Janssen Garantiemakelaars

Adres:

Van Heemstraweg 71
Beuningen , 6641 AB
Tel. 024-6777776

Website:

http://www.hansjanssen.nl

Over ons!

Bepalend voor de kwaliteit van de dienstverlening van Hans Janssen Garantiemakelaars zijn allereerst de mensen die bij Hans Janssen Garantiemakelaars werken. Op onze vestigingen in Beuningen, Nijmegen en Wijchen werkt een professioneel, ambitieus en cliëntgericht team van medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij u uitstekend begeleiden bij de aan- of verkoop van uw woning.

In het Rijk van Nijmegen en in het Land van Maas en Waal is Hans Janssen Garantiemakelaars ruim 35 jaar actief op het gebied van onroerend goed. Naast deze jarenlange ervaring, waarborgt het NVM-lidmaatschap en onze onderscheidende werkwijze als Garantiemakelaar een uitstekende basis voor een succesvolle dienstverlening.

Naast het aan- en verkopen en taxeren van woningen in de bestaande bouw, zijn wij ook actief op het gebied van nieuwbouw en wordt ons kantoor- al in het beginstadium van ontwikkeling -betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio. Ook zijn wij actief op het gebied van bedrijfsonroerend goed. Daarnaast bemiddelen wij in hypotheken, levensverzekeringen en pensioenen.

Misschien bent u op zoek naar uw droomhuis, heeft u een woning op het oog, bent u geïnteresseerd in onze nieuwbouwplannen, een hypotheekadvies, denkt u eraan om uw eigen woning te verkopen of bent u geïnteresseerd in bedrijfsonroerend goed. Belt u dan gerust met ons kantoor (024-6777776) voor een vrijblijvend gesprek of maak kennis met onze website www.hansjanssen.nl !

Wie wij zijn?: http://www.hansjanssenbeuningen.nl/over-ons/kantoor/

Interesse in ons aanbod? Bekijk onze digitale magazine met aanbod (altijd actueel): http://justthebarebones.com/hans-janssen-garantiemakelaars-nijmegen/magazine/#/page/1