Bekkers Dienstverlening

Adres:

Ratelwacht 14
Beuningen
Tel. p600p7dpws0xqey39lox0zi7r

Website:

http://www.bekkersdienstverlening.nl


Maak nu kennis met Telewash-systeem:

Nieuwe klanten (bedrijven) in maart en april 2013 profiteren van de aktie

Een half jaar voor half geld uw ramen schoon‘.

Belangstelling?
Wij informeren u graag!

Nu langer uw ramen schoonhouden

Dat kan als de ramen schoongemaakt zijn met het Telewash Systeem. Dit systeem kan revolutionair genoemd worden op het gebied van glasbewassing.

Bekkers Dienstverlening in Beuningen is sinds kort in het bezit van zo’n Telewash Systeem.

“Ik ben ontzettend blij met dit systeem”, vertelt Floris Bekkers van Bekkers Dienstverlening. “Vlak voor de kerstdagen kwam het bij de leverancier binnen en in januari ben ik er echt mee aan de slag gegaan. En zowel ik als de klanten zijn enorm positief!”

Voordelen Telewash Systeem
Ten opzichte van de klassieke manier van glazen wassen heeft het Telewash Systeem als grootste voordeel dat het glas minder snel weer vuil wordt en langer schoon blijft. Het Telewash Systeem filtert metalen, kalk en mineralen uit leidingwater. Daardoor hoeft het glas niet te worden gewist  of gezeemd en droogt het zonder strepen of druppels op. Het systeem kan daarom onder alle weersomstandigheden gebruikt worden.

Vanaf de grond tot vier verdiepingen
Met het Telewash Systeem blijft de glazenwasser gewoon op de grond maar kan tot 16,5 meter hoogte reiken. “We hebben
ladders en hoogwerkers voor nog hogere objecten maar tot deze hoogte kunnen we een uiterst gunstige prijs berekenen omdat die ladders en hoogwerkers niet nodig zijn”, zegt Floris.

“Bovendien kunnen we met dit systeem ook op lastige plaatsen zoals glazen koepels en overkappingen. Verder worden gevelbeplating en zonnepanelen in een handomdraai weer schoon. Het rendement van schone zonnepanelen gaat direct omhoog.”

Wilt u als ondernemer of particulier ook de ramen door Bekkers Dienstverlening laten reinigen? Of wilt u meer weten over het Telewash Systeem, de toepassingen en voordelen hiervan?
Neem dan contact op.

Bekkers Dienstverlening staat voor u klaar!

Website: bekkersdienstverlening.nl