Mitra Beuningen – Slijterij Vermeulen

Adres:

Thorbeckeplein 6
Beuningen
Tel. hhej569dmbrku5i0mtu5yu13i

Website:

http://dld.bz/aVKEY

Mitra Beuningen, de slijterij voor al uw bier, wijn en gedistilleerd. In onze winkel beschikken wij, naast het gevarieerde Mitra-assortiment, over enkele unieke specialiteiten, zoals ons …..

Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag bij uw keuze en kunnen alles voorzien van een leuke verpakking, zodat u ook voor uw cadeaus en relatiegeschenken bij ons terecht kunt. Mitra Beuningen is tevens het juiste adres voor al uw feesten en partijen. Zo verhuren wij taps en statafels en hebben we een bezorg- en ophaalservice.

Verhuur
Wij verhuren biertaps, glazen en statafels.
Graag ruim van te voren reserveren. Voor advies en/of verdere informatie kunt u een bericht sturen naar: [email protected], of bellen: 024 6750445. U kunt uiteraard ook langs komen in de winkel, aan Thorbeckeplein 6 te Beuningen.

Leveringsvoorwaarden
Alles kan bij U bezorgd worden. Bezorging vindt altijd plaats na sluitingstijd evt. andere tijden wordt met u in overleg afgesproken. Wij houden ons het recht voor om een borg te vragen voor het gehuurde. Bij verhuur dient u altijd een huurovereenkomst te tekenen en te legitimeren met een geldig legitimatie bewijs.

Let op: Heeft u een grote bestelling, geef dit minimaal één week van te voren op!

 

Wij zijn eruit, wij gaan naar Mitra!
mitra.nl