Taxi en Rijschool Megens

Adres:

Goudwerf 8
BEUNINGEN GLD
Tel. am5ovouq2n68knapr0wyljzp2

Website:

http://www.taximegens.nl

Taxi Megens
voor
Airportservice
Directievervoer
Groepsvervoer
Particulier vervoer
Rolstoelvervoer en
Zorgvervoer


Zorgvervoer
In de regio Nijmegen / Beuningen is
Taxi Megens het taxi-bedrijf dat voor
DVG het Zorgvervoer uitvoert.

Zorgvervoer is zittend ziekenvervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist ten behoeve van een medische behandeling. Personen die bijvoorbeeld met regelmaat naar het ziekenhuis moeten voor een nierdialyse, chemotherapie of een andere behandeling kunnen gebruik maken van zorgvervoer.

DVG en haar franchisenemers verzorgen het zittend ziekenvervoer voor diverse zorgverzekeraars, zoals Achmea, Menzis, Univé, VGZ, IZA en Trias.

De chauffeur is opgeleid en bekend met de bijwerkingen van de meest voorkomende aandoeningen en weet hiermee om te gaan. Het zorgvervoer wordt in de meeste gevallen volledig door de zorgverzekeraar vergoed.

Informeer eerst bij uw zorgverzekeraar of u verzekerd bent voor deze vergoeding. Indien u vergoeding in aanmerking komt, ontvangt u een machtiging waarmee u het vervoer kunt afrekenen.

Neem contact met ons kantoor voor meer informatie over deze vorm van vervoer. Wij kijken graag, vrijblijvend, samen met u naar een voor u geschikte vervoersvorm.

 


 

Rolstoelvervoer
Taxi Megens is gespecialiseerd in het vervoeren van rolstoel- gebruikers en personen die gebruik maken van een zogenaamde scootmobiel. Onze rolstoelvervoer voldoet aan de code VVR (Veilig Vervoer Rolstoelinzittende). Dit houd o.a in dat onze voertuigen voorzien zijn van veilige rolstoelvastsystemen en het rijgedrag van de chauffeur is aangepast aan deze vorm van vervoer.

De chauffeurs zijn ervaren met het vervoeren van rolstoelgebruikers en begeleiden u indien gewenst tot binnen bij de van bestemming.

Alle chauffeurs zijn streng geselecteerd op rijvaardigheid en repre- sentativiteit. Zij zijn ook allemaal in het bezit van een chauffeurspas en het diploma BedrijfsHulpVerlening(BHV).

 


 

Rijschool Megens
voor
Autorijbewijs
Aanhangwagen- rijbewijs
Taxiopleiding
Theorieweekend

 

 

 


 

Rijschool
Rijschool Megens biedt de mogelijkheid om Uw auto- of aanhangwagenrijbewijs te halen. U lest in een Mercedes C-klasse die met alle moderne snufjes van deze tijd is uitgerust. Voor de rijlessen met de aanhangwagen rijdt U in een eveneens luxe Mercedes Viano.

Ook kunt u terecht voor een taxiopleiding of een theorieweekend.

 

www.rijschoolmegens.nl