Mogelijk salmonella in Albert Heijn Tapas Spaans Fuet Iberico

Foto: AH

Supermarktketen Albert Heijn roept het product AH Tapas Spaanse Fuet Iberico terug. In het product is mogelijk de Salmonella bacterie aanwezig.

Het eten van producten, die besmet zijn met de Salmonella bacterie, kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. Vooral ouderen, jonge kinderen, zwangere vrouwen en mensen met een verzwakt afweersysteem lopen het risico om ziek te worden.

Niet eten!

De terugroepactie geldt voor de AH Tapas Spaanse Fuet Iberico in verpakking 90 gram met houdbaarheidsdatum (THT) 04-07-2020 en 06-07-2020.

Als je dit product hebt gekocht, dan word je dringend aangeraden het product niet te eten. Je kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijg je terug.

Heb je het product al gegeten en heb je gezondheidsklachten gekregen, raadpleeg dan je huisarts. Verpakkingen met een andere houdbaarheidsdatum vallen niet onder deze terugroepactie.

Wil je meer weten over de terugroepactie van AH Tapas Spaanse Fuet Iberico door Albert Heijn? Neem dan contact op met de klantenservice van Albert Heijn op telefoonnummer 0800 – 03 05 (gratis).

Reacties