Struik Krachtbouillon Tomaat uit de winkels om stukjes glas

Foto: Struik

Leverancier Struik roept potten Struik Krachtbouillon Tomaat terug. In de potten kunnen stukjes glas zitten.

De terugroepactie van Struik Krachtbouillon Tomaat geldt voor de potten 350ml met houdbaarheidsdatum AUG2023 en Lotcode 34220. De THT-datum en de lotcode vind je op de deksel van de pot, zoals in de afbeelding onderaan te zien is.

Stukjes glas

In deze potten kunnen kleine stukjes glas zitten, en het product is daardoor niet geschikt voor consumptie. Het eten van stukjes glas kan leiden tot ernstig inwendig letsel.

Als je een pot Struik Krachtbouillon Tomaat hebt gekocht met de houdbaarheidsdatum Augustus 2023, dan kun je contact opnemen met Struik Consumentenservice. Als je een foto stuurt van de dop met de THT datum en lotcode en vermeld waar het product gekocht is, dan zal Struik het aankoopbedrag vergoeden. Je kunt je foto, de naam van de winkel waar je het gekocht hebt sturen naar [email protected].

Vergeet niet je naam, adres, IBAN bankrekeningnummer en de tenaamstelling van de bankrekening mee te sturen.

Albert Heijn

Heb je het product bij Albert Heijn gekocht, dan kun je het ook inleveren bij de servicebalie van een Albert Heijn filiaal. Je krijgt het aankoopbedrag dan terug, ook zonder kassabon.

Wilt je meer weten over deze terugroepactie van Krachtbouillon Tomaat door Struik? Wij raden u aan om contact op te nemen met de Consumentenservice van Struik via het e-mail adres [email protected]

Reacties