Terugroepactie Appel AH Bio Diksap en Covelt Dixap om stukjes glas

Foto: Covelt/Albert Heijn

Supermarktketen Albert Heijn roept AH Bio Diksap Appel  en leverancier Vitafruit roept flessen Covelt Dixa Appel terug naar de winkel om stukjes glas die bij gebruik mogelijk in het product kunnen komen.

Bij de fabricage van de flessen is een fout gemaakt. Door deze fout is het mogelijk dat er stukjes glas van de bovenrand loskomen, en die kunnen in het product terecht komen. Als het product gedronken wordt ontstaat er risico op ernstig (inwendig) letsel.

Covelt Dixap Appel

De terugroepactie geldt voor de flessen Covelt Dixap Appel van 750ml met streepjescode 87115449910 en de houdbaarheidsdatum 09-2022. De houdbaarheidsdatum vindt u op de dop van de fles. Dit product is verkocht bij Jumbo, Plus, Sligro, Makro en Braspa.

Heb je de Covelt Dixap Appel gekocht, en heeft deze de houdbaarheidsdatum 09-2022? Gebruik deze diksap dan niet, maar breng de fles terug naar de winkel waar je deze hebt gekocht. Het aankoopbedrag krijg je dan terug

Wil je meer weten over deze terugroepactie van Covelt Dixap Appel door Vitafruit? Neem dan contact op met de Servicedesk van Vitafruit via telefoonnummer 0492 – 56 41 73 of stuur een e-mail naar [email protected].

AH Bio Diksap Appel

De terugroepactie geldt voor de Albert Heijn AH Bio Diksap Appel met houdbaarheidsdata 31-08-2022, 30-09-2022 en 31-10-2022.

Heb je de AH Bio Diksap gekocht, en heeft de fles één van de drie vermelde THT-datums? Gebruik deze diksap dan niet, maar breng het product terug naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijg je dan terug. Een kassabon is niet nodig.

Wil je meer informatie over deze terugroepactie van AH Bio Diksap door Albert Heijn? Neem dan contact op met de klantenservice van Albert Heijn. Via de pagina www.ah.nl/klantenservice kun je informatie vinden over de contactmogelijkheden.

Bron: Albert Heijn, Covelt

Reacties