Terugroepactie Jumbo Biologische Kipdijlapjes wegens mogelijke Salmonella

Foto: Jumbo

Jumbo roept Biologische Kipdijlapjes terug. De terugroepactie is gestart omdat er mogelijk Salmonella in de lapjes zit. Het eten van producten die besmet zijn met de Salmonella bacterie kan (zeer) schadelijk zijn voor de gezondheid.

THT-datums

De terugroepactie geldt voor de Jumbo Biologische Kipdijlapjes met EAN code 2348736000000 met THT-datums 19-02-2022 en 21-02-2022. In deze biologische kipdijlapjes zit mogelijk de schadelijke Salmonella bacterie. Het eten van producten die besmet zijn met de Salmonella bacterie kunnen (zeer) schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt vooral voor risicogroepen zoals ouderen, mensen met een verminderde weerstand, jonge kinderen en zwangere vrouwen.

Al gekocht?

Heb jij de Jumbo Biologische Kipdijlapjes gekocht? Eet deze dan niet op. Je kunt het product terugbrengen naar een filiaal van de supermarktketen. Het aankoopbedrag krijg je terug.

Meer informatie

Voor meer informatie over de terugroepactie van Jumbo Biologische Kipdijlapjes kunt u contact opnemen met de klantenservice van de supermarktketen via telefoonnummer 0800 – 0220 161.

Cookieinstellingen