Jumbo roept Pennywafels terug vanwege Salmonella

Foto: NVWA

Jumbo heeft vandaag aangekondigd dat het per direct Jumbo Pennywafels met de houdbaarheidsdatum 01-06-2024 terugroept vanwege de mogelijke aanwezigheid van de Salmonella-bacterie. Deze terugroepactie komt als een voorzorgsmaatregel om de gezondheid van consumenten te beschermen.

Het consumeren van producten die besmet zijn met Salmonella kan ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, vooral voor kwetsbare groepen zoals zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en personen met een verzwakt immuunsysteem.

Het betreffende product is als volgt:

Productnaam: Jumbo Pennywafels
EAN-code: 8718452584406
Houdbaarheidsdatum (THT): 01-06-2024

Jumbo roept klanten dringend op om de Jumbo Pennywafels met de genoemde houdbaarheidsdatum niet te consumeren. In plaats daarvan worden klanten verzocht het product terug te brengen naar een van de Jumbo-winkels waar ze het hebben gekocht, of als ze het online hebben gekocht via Jumbo.com. Een aankoopbon is niet nodig voor de retournering.

Klanten die het betreffende product retourneren, ontvangen een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag. Voor verdere vragen en informatie kunnen klanten contact opnemen met de Jumbo klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800 – 0220 161 of bezoek de website Jumbo.com.

Jumbo neemt deze maatregelen serieus en verontschuldigt zich voor eventuele ongemakken die dit kan veroorzaken. De veiligheid van haar klanten staat altijd voorop, en Jumbo streeft ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren.

Cookieinstellingen