Terugroepactie Jumbo La Place Luxe Kleine Feeststol

mrt 06 , 8:55 Eten
1920 laplacehalvestol
Jumbo is een terugoepactie gestart voor de La Place Luxe Kleine Feeststol. In het product zitten pistachenoten waar te veel schimmelgifstoffen Aflatoxine en Ochratoxine A in zit. Deze stoffen zijn schadelijk voor de gezondheid. Melding terugroepactie Jumbo La Place Luxe Kleine Feeststol.
De terugroepactie geldt voor de La Place Luxe Kleine Feeststol met Amarena Kers, Pistache & Hazelnoten in verpakking 400 gram met houdbaarheidsdatums 6 maart 2024 en 12 maart 2024. Op de verpakking staat EAN code 8718452752058 vermeld.
In deze stollen zitten pistachenoten waar te veel Aflatoxine en Ochratoxine A in zit. Dit zijn gifstoffen die door schimmels worden aangemaakt. Bij hoge doseringen gedurende lange tijd zijn deze gifstoffen gevaarlijk voor de gezondheid. Er zijn daarom strenge regels opgesteld over hoeveel van deze stoffen er in een product mogen zitten. Die grenswaarden zijn bij deze pistachenoten overschreden, en Jumbo roept deze Luxe Kleine Feeststol met Amarena Kers, Pistache & Hazelnoten van het merk La Place daarom nu terug.
Heeft u deze feeststol gekocht en heeft de verpakking de genoemde houdbaarheidsdatum? Eet deze stol dan niet op, maar breng het product terug naar een filiaal van Jumbo. U krijgt het aankoopbedrag daar terug.
Wilt u meer weten over deze terugroepactie van Jumbo? Neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen op telefoonnummer 0800 – 0220 161.
Bron: Jumbo, 6 maart 2024