Terugblik op de succesvolle 3e editie van de zeepkistenrace in Weurt (foto’s)

Op zaterdag 2 september was het dan eindelijk zover: de 3e editie van de zeepkistenrace, georganiseerd door Muziekvereniging NAG Weurt, vond plaats. Het terrein aan de Scharsestraat in Weurt was opnieuw omgetoverd tot een echt raceparcours. Deelnemers konden zich inschrijven voor twee categorieën: de jeugdklasse, bestaande uit groep 5 tot en met groep 8, en de vrije klasse voor volwassenen (oudere jeugd) vanaf 12 jaar.

Het evenement beloofde een dag vol adrenaline en snelheid te worden, met de zeepkisten die van de Scharsestraat afgingen. Deelnemers en toeschouwers waren enthousiast en keken uit naar een geweldige race. De zeepkistenrace van 2022 diende als inspiratie en gaf een voorproefje van wat ze konden verwachten.

Al met al was het een fantastische dag waarop jong en oud samenkwamen om plezier te beleven en de spanning van de race te ervaren. De 3e editie van de zeepkistenrace was een groot succes en liet zien hoe gemeenschappen kunnen genieten van leuke en opwindende evenementen zoals deze.

Klik op de eerste foto en blader door de fotoserie.

Meer foto’s zie: http://www.wimpiels.nl/zeepkistenrace.htm

Cookieinstellingen