Het is weer tijd voor uw belastingaangifte

REGIO, 23 januari 2013Jacqueline van Wijk kantoor houdende te Beuningen, neemt u alle zorgen uit handen voor wat betreft uw belastingaangifte.”Met meer dan vijfentwintig jaar werkzaam te zijn geweest op een accountantskantoor heb ik veel ervaring met invullen van aangiftes en weet ik precies waarmee allemaal rekening gehouden moet worden om het belastbare inkomen zo laag mogelijk te houden”, zegt Jacqueline. “Vaak genoeg weet men niet dat er ook recht is op huur-, zorg- kinderbudget- en/of kinderopvangtoeslag.”

REGIO, 23 januari 2013

Jacqueline van Wijk kantoor houdende te Beuningen, neemt u alle zorgen uit handen voor wat betreft uw belastingaangifte.

“Met meer dan vijfentwintig jaar werkzaam te zijn geweest op een accountantskantoor heb ik veel ervaring met invullen van aangiftes en weet ik precies waarmee allemaal rekening gehouden moet worden om het belastbare inkomen zo laag mogelijk te houden”, zegt Jacqueline. “Vaak genoeg weet men niet dat er ook recht is op huur-, zorg- kinderbudget- en/of kinderopvangtoeslag.”

U moet vóór 1 april 2013 uw belastingaangifte over het jaar 2012 doen. Komt u in tijdnood dan kunt u uitstel (laten) aanvragen.

Jacqueline van Wijk
Voor het samenstellen van jaarrekeningen, fiscale werkzaamheden zoals het invullen van de aangiften omzetbelasting, vennoot- schapsbelasting en inkomstenbelasting. Ook voor begeleiding bij de financiële administratie.