Starter van het Jaar 2012 mogelijk uit Ewijk

Foto:

Waarom starter van de maand oktober? In oktober heeft de Rabobank gekozen voor Vera Winnemuller met Salon Veer uit Ewijk. Er is gekozen voor deze starter omdat:

Uit de Gemeente Beuningen is Vera Winnemuller van Salon Veer uit Ewijk als enige genomineerd voor deze mooie titel.

“In oktober 2012 ben ik door de Rabobank Maas en Waal uitgeroepen tot Starter van de Maand”, vertelt Vera.

“Dit heeft ertoe geleid dat ik nu met mijn salon genomineerd ben voor Starter van het Jaar 2012. Om dit te worden, dienen de genomineerde ondernemers zo veel mogelijk stemmen te verzamelen. Heel simpel, wie de meeste stemmen heeft wint!”

Waarom starter van de maand oktober?
 
In oktober heeft de Raboank gekozen voor Vera Winnemuller met Salon Veer uit Ewijk. Er is gekozen voor deze starter omdat:

1. Zij jong en bevlogen is met veel toekomstplannen.

2. Gespecialiseerd is in medische pedicure en daarmee veel mensen kan helpen.

Vera over haar keus voor de Rabobank:

 “Dat ik ook zakelijk bij de Rabobank ging bankieren was voor mij vrij vanzelfsprekend. Niet alleen vanwege de speciale starterspakketten, maar ook de prettige gesprekken die ik met Penny Schraven heb gehad. Ze wist mij als jonge ondernemer te stimuleren en dat was erg fijn.”

Vera heeft via de website www.salonveer.nl, haar Facebook pagina en via Twitter bekend gemaakt dat ze stemmen nodig heeft om de felbegeerde titel binnen te slepen. U kunt haar daarbij helpen. Mail ‘Salon Veer’ naar [email protected] of verstuur de volgende tweet: ‘Salon Veer’ (@salonveer) naar @RaboMaasenWaal.

 

Iedereen kan tot 1 maart 2013 één keer stemmen.