Gezocht: Gelderse agri, food en feedbedrijven voor innovatievouchers

Foto:

WAGENINGEN, 21 februari 2013

WAGENINGEN, 21 februari 2013

 

Food Valley reikt in opdracht van de provincie Gelderland innovatievouchers uit. De totale waarde van de vouchers bedraagt 200.000 euro.

 

De innovatievouchers zijn bedoeld voor agri, food en feed (gerelateerd) bedrijven in Gelderand die willen innoveren. De vouchers mogen worden ingezet om kennis in te kopen voor bijvoorbeeld het verbeteren of realiseren van een product of proces. Het bedrijf stelt hiervoor een specifieke onderzoeksvraag op die ze graag beantwoord willen zien en dienen deze vraag in bij Food Valley om in aanmerking te komen voor een innovatievoucher. De vouchers kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor onderzoek, het huren van laboratoriumfaciliteiten of het inschakelen van innovatie- en/of subsidieadviseurs.

Gelders mkb kan een zogenaamde voucher van maximaal 10.000 euro aanvragen bij Food Valley en investeert zelf minimaal 50% van de totale kosten. Food Valley beoordeelt of de (onderzoeks)vraag in aanmerking komt voor één van de innovatievouchers en begeleidt het bedrijf indien gewenst bij het vinden van de juiste kennisaanbieder.

 

Meer informatie over aanmelden voor een innovatievoucher & de voorwaarden:
Food Valley Direct/Innovatievouchers