KNNS: een nieuwe naam voor kennis van zaken

Foto:

BEUNINGEN/WIJCHEN, 28 februari 2013

BEUNINGEN/WIJCHEN, 28 februari 2013

 

KNNS (spreek uit: Kennis) is de nieuwe naam van het op 1 januari jongstleden gefuseerde KC Business Solutions (Beuningen) en NMA ICT Solutions (Wijchen).

De nieuwe onderneming verenigt vakkennis op het gebied van ICT, business software en printing met de daarbij behorende service en supplies.

KCBS en NMA ICT zijn van gelijke omvang in aantallen werknemers en zijn beide een autoriteit op hun vakgebied. Beide partijen vullen elkaar naadloos aan en profiteren daardoor allebei sterk van de synergie die door de fusie ontstaat.

Het nieuwe KNNS is een onderneming met ruim 100 medewerkers en is gevestigd op het terrein Bijsterhuizen in Wijchen. Het magazijn voor supplies blijft gevestigd in Beuningen. KNNS heeft daarnaast vestigingen in Eindhoven en Tilburg. KNNS Business Solutions is geregistreerd onder de handelsnaam KNNS.


KNNS in Ondernemerscafé
Op vrijdag 8 maart wordt het ondernemerscafé geadopteerd door KNNS. Elke tweede vrijdag van de maand staat café Dé Zaak aan de Van Heemstraweg in Beuningen in het teken van ondernemers, een initiatief van de Harten 4 Groep. Tussen 17.30 en 19.30 uur vindt een aangeklede borrel plaats. Alle ondernemers uit de regio zijn van harte welkom om in informele sfeer de week af te sluiten en nieuwe contacten te leggen.