Genomineerden MVO Award 2013 bekend

Foto:

REGIO, 9 maart 2013 – Op maandag 8 april 2013 wordt in het LUX Theater weer een MVO Award uitgereikt aan een ondernemer die MVO volledig heeft geïntegreerd in zijn/haar bedrijfsvoering. De genomineerden voor de MVO Award 2013 zijn Modderkolk en Holland Food Service uit Wijchen en Scholten Awater uit Nijmegen. De uitreiking van de award wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Rijk van Nijmegen en sponsor Dar. Inspiratie om top te bereikenSpreker op deze avond is Wilco van Rooijen, die de aanwezige ondernemers zal verrassen met een presentatie over moed, doorzettingsvermogen, wilskracht, creativiteit, discipline en teamwork. Van Rooijen bereikte als enige klimmer de toppen van de geografische Noord- en Zuidpool en beklom de hoogste pool, de Mount Everest, zonder extra zuurstof. Tijdens een expeditie in 2008 naar de top van de K2 belandde Van Rooijen in een van de grootste klimdrama’s ooit, waarbij elf doden vielen. Hij werd drie dagen vermist, maar overleefde de tragedie. Van Rooijen: ‘dat mijn tenen moesten worden geamputeerd was bijzaak. De levenslessen die wij hebben geleerd zou ik iedereen willen meegeven’. Over deze expeditie verscheen een boek van zijn hand: “Overleven op de K2”.. Ondernemers die de uitreiking willen bijwonen kunnen zich hiervoor aanmelden. De inloop is vanaf 17.00 uur en het officiële programma vindt plaats tussen 17.30 en 19.00 uur. Aansluitend is er een informele netwerkborrel.Voor aanmelden kijkt u op demaatschappelijkemeerwaarde.nl.

REGIO, 9 maart 2013 – Op maandag 8 april 2013 wordt in het LUX Theater weer een MVO Award uitgereikt aan een ondernemer die MVO volledig heeft geïntegreerd in zijn/haar bedrijfsvoering.

De genomineerden voor de MVO Award 2013 zijn Modderkolk en Holland Food Service uit Wijchen en Scholten Awater uit Nijmegen.

De uitreiking van de award wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Rijk van Nijmegen en sponsor Dar.

Inspiratie om top te bereiken
Spreker op deze avond is Wilco van Rooijen, die de aanwezige ondernemers zal verrassen met een presentatie over moed, doorzettingsvermogen, wilskracht, creativiteit, discipline en teamwork. Van Rooijen bereikte als enige klimmer de toppen van de geografische Noord- en Zuidpool en beklom de hoogste pool, de Mount Everest, zonder extra zuurstof.

Tijdens een expeditie in 2008 naar de top van de K2 belandde Van Rooijen in een van de grootste klimdrama’s ooit, waarbij elf doden vielen. Hij werd drie dagen vermist, maar overleefde de tragedie. Van Rooijen: ‘dat mijn tenen moesten worden geamputeerd was bijzaak. De levenslessen die wij hebben geleerd zou ik iedereen willen meegeven’. Over deze expeditie verscheen een boek van zijn hand: “Overleven op de K2”..

Ondernemers die de uitreiking willen bijwonen kunnen zich hiervoor aanmelden. De inloop is vanaf 17.00 uur en het officiële programma vindt plaats tussen 17.30 en 19.00 uur. Aansluitend is er een informele netwerkborrel.

Voor aanmelden kijkt u op demaatschappelijkemeerwaarde.nl.


Stichting De Maatschappelijke MeerWaarde koppelt vragen van maatschappelijke organisaties naar kennis, kunde en middelen aan aanbod van bedrijfsleven. Alle informatie over hun activiteiten is te vinden op www.demaatschappelijkemeerwaarde.nl.