Groot succes voor eerste IN2 Maas & Waal Experience

Foto:

REGIO, 12 maart 2013110 gasten hebben zich culinair laten verwennen door Landgoed De Korenmolen, werden geinspireerd door 6 speedpresentaties en hebben in een informele sfeer gewerkt aan de interregionale contacten.Een verslag van deze bijeenkomst op 27 februari jongstleden, leest u in de maarteditie van IN2 Maas en Waal. Een kort videoverslag staat onderaan dit bericht.

REGIO, 12 maart 2013

110 gasten hebben zich culinair laten verwennen door Landgoed De Korenmolen, werden geinspireerd door 6 speedpresentaties en hebben in een informele sfeer gewerkt aan de interregionale contacten.

Een verslag van deze bijeenkomst op 27 februari jongstleden, leest u in de maarteditie van IN2 Maas en Waal. Een kort videoverslag staat onderaan dit bericht.

U bent van harte welkom op 24 april 2013 voor de volgende IN2 Maas & Waal Experience. Ook hier verwacht het uitgeefteam van de magazine ‘IN2 Maas & Waal’ weer een goede opkomst van ondernemers en bestuurders uit de regio Maas & Waal.

Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen heeft al toegezegd en wisselt ook graag met u van gedachten. Schrijf u in via businessmedia4all.nl of wordt Partner* van IN2 Maas & Waal. Meer informatie over Partner worden, krijgt u door hier te klikken.

* Als Partner heeft u gratis toegang tot de kwartaalbijeenkomst: IN2 Maas & Waal Experience, inclusief walking dinner en presentaties.

IN2 Maas & Waal is een platform, dat door middel van een ondernemersmagazine, een linked-in- groep en bijeenkomsten, interregionaal zakendoen wil bevorderen en de bedrijvigheid in de regio onderstreept.