Pandjesdans in Beuningen

BEUNINGEN, 16 maart 2013

BEUNINGEN, 16 maart 2013

Is onlangs de Wereldwinkel in Beuningen overgestoken en terug verhuisd naar het pand waar ze eerder zaten, nu gaat ook de naastgelegen Stijl decoraties verhuizen.

Na vijf jaar gaan Gideon de Bruijn en John Kooimans met hun decoratiewinkel aan het Thorbeckeplein in Beuningen verhuizen. De trouwe klanten hoeven niets te vrezen want de winkel blijft wel in centrum van Beuningen.

“Het was voor ons een hele overweging”, zegt Gideon. “We zitten hier nu vijf jaar en dan kom je op het punt dat het contract bijna afloopt. Teken je bij voor nog eens vijf jaar op dezelfde locatie of kan je naadloos doorstromen naar een ander pand is dan de overweging. Je probeert er altijd op vooruit te gaan en wij hebben besloten om naar het Julianaplein te verhuizen. We komen tussen The Readshop en het Kadopaleis te zitten.”

Op dit moment zijn Gideon en zijn partner druk met de uitverkoop in het oude pand en het verbouwen van het nieuwe pand. “Het is groter maar we hebben behoefte aan meer magazijnruimte en trekken daarom een gedeelte van de winkeloppervlakte  bij het magazijn. Aan oppervlakte blijft de winkel dan gelijk met de huidige maar het is wel gunstiger qua indeling. Ook de grotere raam partij is een pluspunt. Het zijn nu drukke tijden maar we krijgen er wel een mooie winkel voor.”

Kadopaleis verhuist ook
Het Kadopaleis zal slechts een korte tijd de buurman van Stijl decoraties zijn. “Ook wij gaan verhuizen”, meldt eigenaar Renald Burgers. Begin juli steken wij over naar het pand van LM mode. Wij kijken er naar uit om daar te kunnen beginnen. Met een ruimere indeling zal ons assortiment nog meer tot zijn recht komen.”