Wel of niet in de wolken met de cloud?

Foto:

BEUNINGEN, 31 maart 2013Het klinkt ideaal; een wolk (netwerk)  waar computers, telefoons en andere apparatuur in opgenomen zijn en waar u eenvoudig en overal ter wereld eenvoudig bij uw bestanden kunt of ze met anderen kunt delen.Maar ziet u vanaf het wolkje werkelijk wat de mogelijkheden zijn? Of is het juist één grote grijze wolkendek waar u niet doorheen kunt kijken? Kom woensdag 3 april naar de Open Coffee Beuningen waar Marc Dieben van ServerInHuis u in een korte presentatie bijna letterlijk de zon achter de wolken laat zien. Op heldere wiijze vertelt Marc hoe je orde schept in de chaos van smartphone’s, tabets, laptops en computers.  Als bedenker en oprichter van ServerInHuis was Marc Dieben vijf jaar geleden zijn tijd ver vooruit. “Ik hou ervan om mensen en techniek met elkaar te verbinden en zag dat er nog veel te verbeteren viel aan de computeromgeving bij de meeste particulieren thuis en zelfs bij vele bedrijven”, zegt Marc.

BEUNINGEN, 31 maart 2013

Het klinkt ideaal; een wolk (netwerk)  waar computers, telefoons en andere apparatuur in opgenomen zijn en waar u eenvoudig en overal ter wereld eenvoudig bij uw bestanden kunt of ze met anderen kunt delen.

Maar ziet u vanaf het wolkje werkelijk wat de mogelijkheden zijn? Of is het juist één grote grijze wolkendek waar u niet doorheen kunt kijken?

Kom woensdag 3 april naar de Open Coffee Beuningen waar Marc Dieben van ServerInHuis u in een korte presentatie bijna letterlijk de zon achter de wolken laat zien. Op heldere wiijze vertelt Marc hoe je orde schept in de chaos van smartphone’s, tabets, laptops en computers. 

Als bedenker en oprichter van ServerInHuis was Marc Dieben vijf jaar geleden zijn tijd ver vooruit. “Ik hou ervan om mensen en techniek met elkaar te verbinden en zag dat er nog veel te verbeteren viel aan de computeromgeving bij de meeste particulieren thuis en zelfs bij vele bedrijven”, zegt Marc.

“De opslag en organisatie van bestanden, foto’s en films, beveiliging en toegankelijkheid, het maken van back-ups. Dat heeft echt niet iedereen goed voor elkaar, met alle gevolgen van dien. Een eigen ServerInHuis lost die problemen op.”

Zo slaat ServerInHuis alle gegevens centraal op en maakt dagelijks (en automatisch) back-ups van alle aangesloten computers in huis of op kantoor. De centrale opslag maakt het mogelijk om vanaf elk apparaat foto’s en films te bekijken of muziek te luisteren. Daarnaast zorgt ServerInHuis ervoor dat u overal toegang hebt tot al uw bestanden zelfs als u niet thuis bent, zodat werken op afstand zonder problemen mogelijk wordt. En om misbruik van uw computers te voorkomen, houdt de antivirusvoorziening van ServerInHuis ongewenste ‘gasten’ buiten de deur.

 

Open Coffee Beuningen
Woensdag 3 april 2013
Van 9.00 tot 11.00 uur
Slot Doddendael te Ewijk
Toegang gratis

Meer info op opencoffeebeuningen.nl en www.serverinhuis.nl.