Rabobank over leasemogelijkheden in Beunings Ondernemerscafé

Foto:

BEUNINGEN, 6 april  2013Elke tweede vrijdag van de maand staat café Dé Zaak aan de Van Heemstraweg in Beuningen in het teken van ondernemers, een initiatief van de Harten 4 Groep. Tussen 17.30 en 19.30 uur vindt een aangeklede borrel plaats. Alle ondernemers uit de regio zijn van harte welkom om in informele sfeer de week af te sluiten en nieuwe contacten te leggen.De Lage LandenHet ondernemerscafé van vrijdag 12 april a.s. wordt geadopteerd door De Lage Landen, de leasemaatschappij van de Rabobank. U kent het wel, het besluit tot investeren in een auto of bedrijfswagen is gevallen en het oriënteren is begonnen. Naast deze investering komen vaak ook extra kosten zoals betimmering, belettering, winterbanden, maar ook de BTW om de hoek kijken.

BEUNINGEN, 6 april  2013

Elke tweede vrijdag van de maand staat café Dé Zaak aan de Van Heemstraweg in Beuningen in het teken van ondernemers, een initiatief van de Harten 4 Groep. Tussen 17.30 en 19.30 uur vindt een aangeklede borrel plaats. Alle ondernemers uit de regio zijn van harte welkom om in informele sfeer de week af te sluiten en nieuwe contacten te leggen.

De Lage Landen
Het ondernemerscafé van vrijdag 12 april a.s. wordt geadopteerd door De Lage Landen, de leasemaatschappij van de Rabobank. U kent het wel, het besluit tot investeren in een auto of bedrijfswagen is gevallen en het oriënteren is begonnen. Naast deze investering komen vaak ook extra kosten zoals betimmering, belettering, winterbanden, maar ook de BTW om de hoek kijken.

Met financial lease was het al mogelijk een object voor 100% te financieren. Met Lease Plus is het mogelijk om met één contract niet alleen de financial lease van een auto of bedrijfswagen te regelen, maar ook meteen alle bijkomende investeringen, zoals belettering, winterbanden en BTW. En u kiest zelf de leveranciers met wie u zaken wilt doen.

 

Ook u kunt het Beunings Ondernemerscafé adopteren. Neem hiervoor contact op met Ton Hendrix via 06-53388881 of Karel Eikmans via 06-53678682.

Tot vrijdag 12 april 2013 in café Dé Zaak!

Namens
Harten 4 Groep,

Ton Hendrix – Karel Eikmans


Harten 4 Groep
Explobar Beuningen B.V.
Het Ondernemerscafé is een initiatief van de Harten 4 Groep en Explobar Beuningen B.V.