Publieksprijs JongMKB KAN voor ServerInHuis uit Beuningen

Foto:

ARNHEM/BEUNINGEN, 8 april 2013

ARNHEM/BEUNINGEN, 8 april 2013

Tijdens de tweede editie van de verkiezing van Jong MKB-er Arnhem-Nijmegen heeft ServerInHuis uit Beuningen de publieksprijs in de wacht weten te slepen.

“Het was ontzettend spannend”, zegt Marc Dieben, oprichter van ServerInHuis. “In een nek-aan-nek race tussen Walter Fauser van Umen en mij heeft het publiek de prijs aan mij toegekend. Daar ben ik ontzettend blij mee. Met name ook omdat ik toch de spanning voelde om het in de presentatie tegen iemand als Walter op te moeten nemen. Met partners op het gebied van non-verbale communicatie heeft hij toch een voorsprong op het gebied van presenteren. Ik moet het dan toch goed gedaan hebben om te winnen”, glimlacht Marc.

ServerInHuis
Het plaatsen en inrichten van de meest uiteenlopende ServerInHuis-oplossingen in de afgelopen vijf jaar heeft geleid tot diepgaande kennis en brede ervaring met de zakelijke en particuliere IT-omgeving. ServerInHuis komt ook op locatie om allerhande problemen met computers, netwerken of toepassingen aan te pakken.

Winnaar Postma Express
Tijdens de verkiezing op 2 april jongstleden heeft de jury, Rene Janssen (Rabobank), Alex van Hooff (Burgers’ Zoo) en Lammert de Vries (Groot Warnsborn), de titel van JongMKB-er Arnhem-Nijmegen 2013 toegekend aan Maarten Postma van Postmaexpress.

Inspirerend netwerken
Jong MKB Arnhem-Nijmegen is een enthousiaste vereniging van startende en jonge ondernemers van alle leeftijden. Ondernemers die nog niet langer dan 7 jaar ondernemen, kunnen elkaar minstens tien keer per jaar ontmoeten bij een netwerkbijeenkomst. Tijdens workshops, presentaties, bedrijfsbezoeken, clinics en pure netwerkavonden doen ze informatie en inspiratie op en wisselen onderling ervaringen en ideeën uit. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een avond de prettige sfeer komen proeven; voor informatie en aanmelden kunnen ze terecht op www.jongmkbkan.nl.