Elevator pitch bij Open Coffee Beuningen

Foto:

BEUNINGEN, 24 april 2013

BEUNINGEN, 24 april 2013

Iedere eerste woensdag van de maand wordt er een Open Coffee in de gemeente Beuningen gehouden.

Op woensdag 1 mei 2013 kunt u terecht in de prachtige ambiance van de Slotkelder van Slot Doddendael* in Ewijk.

Unieke kans bij uitzondering
Voor de bijeenkomt in mei is geen spreker gepland. Daarvoor in de plaats krijgt iedere aanwezige de gelegenheid om in een ‘elevatorpitch‘ zichzelf voor te stellen waarna het netwerken kan beginnen. De toegang is gratis maar iedereen betaalt zelf de koffie. Oefen uw pitch, neem visitekaartjes mee en graag tot ziens!

Vorige maand
Het kopje koffie werd vorige maand door Mark Dieben van ServerInHuis aangeboden. De tip die Mark voor de aanwezigen had was om de website www.serverinhuis.nl op ‘Online support’ te klikken en een gratis Online computerscan uit te voeren. U krijgt een rapport toegestuurd en de adviezen worden direct getoond. (Naast direct scannen kunt u ook eerst meer informatie hierover lezen).

Wie kunt u zoal ontmoeten?
De organisatie van de Open Coffee krijgt regelmatig de vraag wie er zoal komen. Het vaste antwoord is: “Kom langs en ervaar het.” Daarnaast proberen we toch ook voorbeelden te geven maar iedere OCB is anders. Naast een groep van trouwe bezoekers zijn er ook altijd weer nieuwe gezichten. De meesten komen uit de gemeente Beuningen maar ook uit plaatsen als Nijmegen, Wijchen, Beneden-Leeuwen of Cuijck komen ondernemers binnenlopen. En ook dat is geen probleem; zeker diegenen met kennis of activiteiten die niet binnen onze gemeente aanwezig zijn, zijn interessant om een gesprek mee aan te knopen.

Sprekers gevraagd voor tijdens de Open Coffee
We proberen elke Open Coffee Beuningen een extra dimensie te geven door middel van sprekers of speciale gasten. Op de website opencoffeebeuningen.nl worden de sprekers aangekondigd.
Een presentatie tijdens de Open Coffee Beuningen begint om 9.45 uur en duurt doorgaans ongeveer een kwartier zodat er genoeg ruimte over blijft om te netwerken. Met gemiddeld een dertig ondernemers en onderneemsters uit de regio kan het voor u interessant zijn om een presentatie te verzorgen. Kijk op de website wie u voor zijn geweest en mocht u een presentatie willen verzorgen, laat ons dat dan vooral weten!

In juli en augustus is er i.v.m. vakanties geen OCB.
In september staat de gemeente Beuningen gepland
.

Kijk voor meer info over het spreken op opencoffeebeuningen.nl.

 LET OP: * Vanaf 5 februari 2014 is de nieuwe locatie: Molenhuis, Molenstraat 54  te Beuningen