Landelijke cafetariaformule opent eerste vestiging in Beuningen

Foto:

BEUNINGEN, 24 april 2013

BEUNINGEN, 24 april 2013

Eat & Joy Grand Cafetaria de Heuve in Beuningen start als 1e lokatie van een nieuwe landelijke cafetariaformule.

Arjan Verploegen van Grand Cafetaria de Heuve stapt over naar de cafetariaformule en wordt de eerste vestiging van Eat & Joy. De cafetaria op het Heuvepark in Beuningen is het visitekaartje geworden van HG Formulehuis. De cafetaria straalt volgens formulebeheerders Hans van Engelen en Gerald Janssen de gewenste eetbeleving uit.

Eat & Joy moet een onderscheidende formule worden. Beleving creƫren rondom het eten vormt een van de belangrijkste peilers voor Eat & Joy. Het is in Beuningen o.a. terug te zien in de compleet vernieuwde foodpresentatie met eigen beeldmateriaal. De formule richt zich op 4 doelgroepen; Families, Kinderen, Singles en Senioren.

Samen met een speciale actiekrant, voorzien van wetenswaardigheden en consumentenacties, gaat de formule deze doelgroepen verleiden om bij Eat & Joy te komen eten. Behalve een uitgebreid assortiment aan snacks, staan er ook (maaltijd) salades en ijs op de kaart en volgt een broodjesconcept spoedig.

Eat&Joy Grand Cafetaria de Heuve in Beuningen beslaat zo’n 250 vierkante meter oppervlakte, heeft vijftig zitplaatsen en een groot terras.