Vóór Ondernemers, Dóór Ondernemers in H4 Ondernemerscafé

BEUNINGEN, 3 mei 2013

BEUNINGEN, 3 mei 2013

Elke tweede vrijdag van de maand staat café Dé Zaak aan de Van Heemstraweg in Beuningen in het teken van ondernemers, een initiatief van de Harten 4 Groep. Tussen 17.30 en 19.30 uur vindt een aangeklede borrel plaats. Alle ondernemers uit de regio zijn van harte welkom om in informele sfeer de week af te sluiten en nieuwe contacten te leggen.

Bedrijven of organisaties adopteren de bijeenkomst voor het geven van een korte bedrijfspresentatie c.q. uitleg van hun (nieuwe) product. Een enkele keer kan het zijn dat het ondernemerscafé niet wordt geadopteerd. Echter, in het belang van het doorgaan van het Ondernemerscafé en haar groeiende succes en belangstelling onder de ondernemers wordt op vrijdag 10 mei a.s. gekozen voor de formule ‘Voor Ondernemers – Door Ondernemers’! Voor een bedrag van € 15,00, inclusief drankjes en aangeboden hapjes, bent u tussen 17.30-19.30 uur van harte welkom in het Beunings Ondernemerscafé. Bent u ‘Vriend van het Ondernemerscafé’ dan betaalt u hiervoor € 10,00.

Het 34e H4 Ondernemerscafé is op vrijdag 10 mei a.s. Alle ondernemers uit de gemeente Beuningen en daarbuiten van harte welkom! Bij de ingang wordt u ontvangen door onze gastvrouw. U kunt bij haar betalen waarna u een deelnamesticker opgeplakt krijgt. Onder het genot van een hapje en een drankje sluit u in informele sfeer de week af, praat u na met collega-ondernemers en doet u nieuwe contacten op. Ook u kunt het Beunings Ondernemerscafé adopteren. Neem hiervoor contact op met Ton Hendrix via 06-53388881 of Karel Eikmans via 06-53678682.

Tot vrijdag 10 mei a.s. in het vernieuwde café Dé Zaak!

Namens
Harten 4 Groep,

Ton Hendrix – Karel Eikmans


Harten 4 Groep
Explobar Beuningen B.V.
Het Ondernemerscafé is een initiatief van de Harten 4 Groep en Explobar Beuningen B.V.

 

Cookieinstellingen