Van Bergen in Beunings Ondernemerscafé

BEUNINGEN – Elke tweede vrijdag van de maand staat café Dé Zaak aan de Van
Heemstraweg in Beuningen in het teken van ondernemers, een initiatief
van de Harten 4 Groep. Tussen 17.30 en 19.30 uur vindt een aangeklede borrel plaats.Alle ondernemers uit de regio zijn van harte welkom om in informele sfeer de week af te sluiten en nieuwe contacten te leggen.

Het ondernemerscafé van vrijdag 14 juni 2013. wordt geadopteerd door Van Bergen Bouw en Ontwikkeling. Van Bergen richt zich met name op bouwprojecten in Oost Brabant, de kop van Noord Limburg en Gelderland. Tweederde van de omzet wordt behaald uit zelf ontwikkelde projecten en Van Bergen is actief in bouwteams met verschillende opdrachtgevers. Daarnaast een aparte afdeling voor verbouw en gebouwaanpassingen. Van Bergen ontwikkelt en bouwt met volledige controle op planning, kosten en kwaliteit, in elke fase van het bouwproces. De opdrachtgever weet precies waar hij aan toe is! Hoe dat in zijn werk gaat kunt u zien in tijdens het ondernemerscafé.

Op deze 35e Beuningse Ondernemersborrel zijn alle ondernemers uit de gemeente Beuningen en daarbuiten van harte welkom! Bij de ingang wordt u ontvangen door onze gastvrouw waarna u na inlevering van uw zakenkaartje een badge ontvangt. Onder het genot van een hapje en een drankje sluit u in informele sfeer de week af, praat u na met collega-ondernemers en doet u nieuwe contacten op.

Ook u kunt het Beunings Ondernemerscafé adopteren.
Neem hiervoor contact op met Ton Hendrix via 06-53388881 of Karel
Eikmans via 06-53678682.

Tot vrijdag 14 juni a.s. in het vernieuwde café Dé Zaak!

Namens
Harten 4 Groep,

Ton Hendrix – Karel Eikmans

Harten 4 Groep

Explobar Beuningen B.V.

Het Ondernemerscafé is een initiatief van de Harten 4 Groep en Explobar Beuningen B.V.