Kerstgeschenkenmarkt voor en door Beuningse ondernemers

Foto:

Een persoonlijk kerstcadeau en eindejaarsborrel ineen, volgens een
aantal Beuningse ondernemers dé oplossing voor bedrijven om de keuze van
het eindejaarsgeschenk gemakkelijker te maken. En dat onder de noemer
van Kerstgeschenkenmarkt Beuningen.Op maandag 16 en dinsdag 17 december 2013 heten zij u en uw medewerkers van harte welkom op de Kerstgeschenkenmarkt van Beuningen. Een bijzonder sfeervolle markt, gehouden op Slot Doddendael. Op deze unieke locatie worden uw medewerkers ontvangen door de Kerstman en kunnen zij zelf hun kerstpakket samenstellen, terwijl ze genieten van een drankje en desgewenst een hapje. Twee vliegen in één klap dus; een persoonlijk eindejaarsgeschenk voor iedereen en een gezellige kerstborrel.

Een groep lokale ondernemers bieden u een zeer gevarieerd en leuk assortiment aan geschenken: interieur en woonaccessoires, wijnen, kleine elektronica, lekkernijen, persoonlijke accessoires, boeken, enz. Dus voor ieder wat wils!

U, als bedrijf/ organisatie, bepaalt vooraf het budget. U ontvangt hiervoor munten (slotjes), met de waarde van € 2, – per slotje, en uw medewerkers kunnen de slotjes bij de verschillende kramen inwisselen voor producten of een versnapering.

Graag verbinden wij ons aan goede doelen in de gemeente Beuningen, deze avonden kunnen (overgebleven) slotjes gedoneerd worden. Hiervoor zullen “collectebussen” aanwezig zijn.

Aanmelden tot uiterlijk 31 oktober
Mocht u interesse hebben om uw medewerker te verrassen met deze sfeervolle kerstgeschenkenmarkt dan kunt u informatie opvragen via [email protected] o.v.v. Kerstgeschenkenmarkt of contact op nemen met:
• Ludy van Lin, Expert Beuningen: 024-6777404/ 06- 20369976/ [email protected]
• Miranda Rosmalen, De Vier Jaargetijden: 024-6776633/ 06-40989739/
[email protected]
• Fabienne ’t Hooft-Braam, Slot Doddendael: 0487-521862/ [email protected]