2 Oktober: Open Coffee Beuningen

De opkomst bij  de laatste Open Coffee voor de zomerstop en de eerste erna was lager dan gewenst. Reden om het recept eens onder de loep te nemen.Open Coffee Beuningen komt aanstaande woensdag met een nieuw recept: geen spreker maar vanaf 9.00 uur de gebruikelijke inloop met rond 9.30 uur ‘de introductie‘: iedere aanwezige krijgt de mogelijkheid zich kort voor te stellen en mag (hoeft niet) een vraag aan de aanwezigen voor te leggen. De vraag dient als aanknopingspunt voor verder gesprek tijdens de Open Coffee en biedt je de mogelijkheid om jouw vraag met alle aanwezigen te delen.

Wanneer het zo uitkomt zal er een spreker zijn tijdens de OCB. U leest daar tijdig over in de media maar in ieder geval hier op beuningen.nieuws. De spreker geeft een korte presentatie (maximaal 15 minuten) over een onderwerp dat relevant is voor ondernemers. In ruil voor uw aandacht krijgt u gratis interessante informatie en koffie.

Goede gesprekken in een informele sfeer ontstaan dan als vanzelf. En dat onder het genot van een kopje koffie (of thee).

Activiteit: Netwerkbijeenkomst Open Coffee Beuningen
Wanneer: 2 Oktober 2013
Tijd: 9.00 – 11.00 uur
Waar: Slot Doddendael*, Binnenweg 2 Ewijk

 LET OP: * Vanaf 5 februari 2014 is de nieuwe locatie: Molenhuis, Molenstraat 54  te Beuningen