Kroonluchterverhuur opent 2e magazijn in Leek

Foto:

BEUNINGEN/LEEK – Kroonluchterverhuur groeit. Op Europees grondgebied is het bedrijf al in
10 landen actief. In Nederland kan er nu ook in Leek kroonluchters worden
gehuurd.Kroonluchterverhuur –de officiële handelsnaam van lichtbedrijf Showlight- groeit. Nadat het kroonluchterverhuur-bedrijf een 2e vestiging in Spanje opende is er nu een 2e Nederlandse vestiging geopend.

In het Groningse Leek heeft de verhuurgigant van echt kristallen kroonluchters, een voorraad kroonluchters geplaatst bij Farrows. “In Farrows hebben we een betrouwbare partner gevonden die zelf al Luxury producten verhuurt”, aldus directeur Willem van der Voort. Farrows gaat de verhuur van kroonluchters in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe verzorgen. Binnen dit bedrijf is alle kennis aanwezig om klanten goed te adviseren en de kroonluchters die gehuurd worden te transporteren en monteren. Daarnaast sluit de verhuur van kroonluchters perfect aan op het bestaande assortiment van Farrows.

“Om in de Noordelijke provincies te kunnen leveren liepen transportkosten voor onze klanten op. Door deze samenwerking is dit probleem opgelost en kunnen we verder doorgroeien”, aldus van der Voort.

Meer informatie over het huren van kroonluchters is te vinden via www.kroonluchterverhuur.nl en voor Noord Nederland via www.farrows.nl.