Open Coffee goed bezocht

Tijdens de Open Coffee Beuningen van september is een nieuw recept gelanceerd. Er was geen spreker maar rond 9.30 uur kon iedere aanwezige zich in een korte voorstelronde zichzelf voorstellen en een vraag aan de aanwezigen voorleggen.Het  nieuwe recept is geïntroduceerd nadat de Open Coffee’s van voor en na de zomervakantie minder bezoekers trokken dan gewenst. Gelukkig was de opkomst in oktober weer goed en zagen we oude bekenden en nieuwe gezichten.

De vraag van de Open Coffee organisator was of het nieuwe recept goed beviel of dat er ook belangstelling was om incidenteel sprekers de gelegenheid te geven om een korte presentatie te geven. Het nieuwe recept ‘de introductie’ is goed ontvangen. Echter, ook de belangstelling voor een spreker is uitgesproken en aangezien er sprekers zijn die in de toekomst een Open Coffee willen verzorgen, wordt ‘de spreker’ en ‘de introductie’ de komende periode afgewisseld.

De koffie wordt u aangeboden door
Voor de OCB van november biedt Beuningse ondernemer Rob de Bruin van Viquel Automation u de koffie aan. Hij vertelt in een presentatie van 10-15 minuten wat u zich bij een digitaal archief moet voorstellen en in welke situaties een digitaal archief menig ondernemer van dienst kan zijn. Zet u alvast 6 november 2013 in uw agenda?

opencoffeebeuningen.nl

Activiteit: Netwerkbijeenkomst Open Coffee Beuningen
Wanneer: woensdag  6 november 2013
Tijd: 9.00 – 11.00 uur
Waar: Slot Doddendael*, Binnenweg 2 Ewijk

 LET OP: * Vanaf 5 februari 2014 is de nieuwe locatie: Molenhuis, Molenstraat 54  te Beuningen