Winterbuffet voor vrienden van het ondernemerscafé

Elke tweede vrijdag van de maand staat café Dé Zaak aan de Van Heemstraweg in Beuningen in het teken van ondernemers, een initiatief van de Harten 4 Groep. Tussen 17.30 en 19.30 uur vindt een aangeklede borrel plaats. Alle ondernemers uit de regio zijn van harte welkom om in een informele sfeer de week af te sluiten en nieuwe contacten te leggen.Winterbuffet
Vrijdag 11 oktober 2013 is een speciale dag voor de ‘Vrienden van het Ondernemerscafé’. Bent u ‘Vriend van’ dan krijgt u bij vertoon en scannen van het pasje een bon voor gratis gebruik van een heerlijk winterbuffet! Bent u geen ‘Vriend van’ dan bent u ook van harte welkom. U betaalt dan € 25,00 voor 2 uur drankjes en gebruik van het buffet.

Het ondernemerscafé wordt ingevuld door een aantal interessante sprekers!

De 37e Beuningse Ondernemersborrel is op vrijdag 11 oktober a.s. Alle ondernemers uit de gemeente Beuningen en daarbuiten zijn van harte welkom! Bij de ingang wordt u ontvangen door onze gastvrouw. U kunt bij haar betalen waarna u een deelnamesticker opgeplakt krijgt. Onder het genot van een hapje en een drankje sluit u in informele sfeer de week af, praat u na met collega-ondernemers en doet u nieuwe contacten op.

Tot 11 oktober a.s. in het vernieuwde café Dé Zaak!

Namens
Harten 4 Groep,

Ton Hendrix – Karel Eikmans
Harten 4 Groep
Explobar Beuningen B.V.
Het Ondernemerscafé is een initiatief van de Harten 4 Groep en Explobar Beuningen B.V.