Pannenkoekenrestaurant Den Tol Beuningen opent in december

Foto:

René en Danielle Hendriks openen in december, na Den Tol Velp en Den Tol
Plasmolen hun derde vestiging, Den Tol Beuningen aan de Van
Heemstrabaan.”Het streven is om op 4 december 2013 het restaurant te openen”, vertelt Danielle over het pand gelegen naast de bioscoop in Beuningen. “Het is nog hard werken om de verbouwing en inrichting voor die datum helemaal afgerond te hebben. De ingang wordt bijvoorbeeld verplaats naar de voorkant en buiten gaan we veel groen en grote bamboe’s plaatsen zodat het een intiem sfeertje krijgt. Ook voor de inrichting hebben we mooie plannen. Dat wordt een mix van modern met vintage.”

“Wanneer men voor pannenkoekenrestaurant Den Tol kiest dan doet men dat om drie dingen”,  gaat Danielle verder. “Allereerst natuurlijk om onze pannekoeken. Die serveren we vanaf een eenvoudige pannenkoek met suikter tot een exquise pannenkoek gevuld met zalm en roomkaas, geserveerd met dillesaus. Ons team en de inrichting zijn de twee andere redenen waarom men naar Den Tol gaat. In een prettige omgeving met een enthousiast en professioneel team maken we het onze gasten naar de zin.”

René heeft oog voor de zakelijke mogelijkheden. “Het is een prima locatie hier aan de Van Heemstrabaan. Als eerste verwelkomen we graag de inwoners van Beuningen maar als  straks de Oversteek af is, zitten ook de mensen uit bijvoorbeeld Lent zo hier. Over de brug de eerste rotonde eerste afslag en dan bij de tweede rotonde ben je al bij Den Tol Beuningen. Eenvoudiger kan je het niet uitleggen”, lacht hij. Ook de dagjesmensen die straks met de fiets- voetveer oversteken kunnen hier even uitrusten en daarna hun fietstocht langs de prachtige dijk en uiterwaarden vervolgen. We zijn iedere dag vanaf 12.00 uur geopend en sluiten pas als de laatste gasten weggaan.”

Pannenkoekenrestaurant Den Tol Beuningen
Van Heemstraweg 60
6641 AG  Beuningen
www.dentol.nl