Spanning stijgt voor Dermaskin Huidexpert

Foto:

Een spannende tijd is aangebroken voor Marian Janssen van Dermaskin
Huidexpert in Ewijk. Dermaskin Huidexpert is namelijk één van de
deelnemers van de Beauty Award 2014.Nadat eigenaresse Marian Janssen zich had aangemeld als deelnemer kreeg ze flink wat opdrachten om uit te werken. In oktober zijn deze ingeleverd bij de jury van de Beauty Award. “Het is niet zomaar even jezelf aanmelden, het waren pittige opdrachten”, aldus Marian.

Nu is het afwachten of haar bedrijf bij de 3 genomineerden gaat horen in de categorie “Schoonheidsspecialiste van het jaar 2014”. Dit zal in december bekend gemaakt worden. Ook is het mogelijk dat de salon nog een bezoek krijgt van een Mystery Gast.

Mocht Dermaskin Huidexpert bij de 3 genomineerden horen dan volgt nog een interview. De uitreiking van de Beauty Award 2014 zal plaatsvinden op 10 maart 2014 in Studio 21 in Hilversum. Er worden in totaal 7 prijzen vergeven. Drie voor verschillende regio’s, twee voor ‘Beautysalon van jaar’ verdeeld in grote en kleine salon, een ‘Newcomer of the Year’ en de Publieksprijs.

“Volgens de jury ligt dit jaar het niveau hoog”, vertelt Marian. “Natuurlijk hoop ik bij de winnaars te horen maar mocht dit niet het geval zijn, het was een mooi leerzaam proces en ontzettend leuk om mee te doen. Als ik kijk wat ik nu al allemaal bereikt heb in 16 jaar tijd dan mag ik best trots zijn op mezelf. Ondanks dat het crisis is maakt mijn bedrijf ook een enorme groei door. De Beauty Award zie ik als de kroon op mijn werk van de afgelopen 16 jaar dat ik met dit vak bezig ben.”

Dermaskin is een expert op het gebied van anti-aging en huidverbetering. Microdermabrasie en peelingen zijn de specialiteiten van Dermaskin Huidexpert.

Wil je meer weten over Dermaskin Huidexpert? Kijk dan op www.dermaskin.nl.
Wil je meer weten over de Beauty Award? Kijk dan op www.beauty-award.nl.