Symposium Duurzaam Maas en Waal

In Maas en Waal liggen er nog veel onbenutte kansen op het gebied van MVO. Waar de markt haar behoefte duidelijk uitspreekt, speelt de regio nog onvoldoende hierop in. Daar wilt de werkgroep ‘MVO Maas en Waal’ met het symposium Duurzaam Maas en Waal graag verandering in brengen.Wilt u goed geïnformeerd worden zodat u wél op deze kansen kunt inspelen? Wilt u duurzaamheid in uw organisatie toepassen, maar u weet niet goed hoe? Of heeft u om andere redenen interesse in het onderwerp Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Kom dan naar Duurzaam Maas en Waal op 21 november 2013!

Programma
Het eerste deel staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in algemene zin centraal. Het tweede deel gaat over MVO in Maas en Waal.

De organisatie heeft een aantal inspirerende sprekers aan zich weten te binden. De hoofdspreker van het evenement is Sybrand Buma (fractievoorzitter CDA). De andere sprekers genieten allemaal lokale en/of nationale bekendheid en zullen de bezoekers zeker weten te interesseren en inspireren. O.a. Bert van Boggelen (oud CNV-voorzitter), Theo Quaijtaal (Directeur HighQ Financieel Interim), Hans Vos (directeur ZZG groep) en Huub Biezemans (Directeur Dochters Advies) zullen u alles vertellen over ‘people, planet en profit’.

In de werkgroep MVO Maas en Waal zitten een aantal actieve regionale ondernemers die worden aangestuurd vanuit Stichting Meerwaarde Maas en Waal. Het doel van het symposium is MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) op de kaart te zetten in Maas en Waal. Tijdens het symposium is een infomarkt waar diverse bedrijven u informeren en adviseren over zaken als subsidies en verschillende duurzame oplossingen. En vergeet de netwerkmogelijkheden niet! U komt in contact met representanten uit diverse branches en sectoren.

Uiteraard zal een verantwoord buffet niet ontbreken. Het symposium
begint om 15.15 uur en wordt om 20.45 uur afgesloten met een
netwerkborrel.

Meer informatie over de werkgroep MVO Maas en Waal of over het symposium kunt u vinden via www.duurzaammaasenwaal.nl.

Cookieinstellingen