In beeld: Schippers Optiek

Zeventien jaar geleden startten Sil en Han Schippers met Schippers Optiek in Beuningen. Het begin van een uniek bedrijf in zijn soort. Met een veelzijdige collectie, uitgebreide technische kennis, in combinatie met gezelligheid en een sfeer van thuiskomen.Op de foto: v.l.n.r. Moniek, Rob, Han en Sil

“Ons handelsmerk is luisteren naar de mensen, de tijd nemen”, zegt Sil. “Het gaat niet alleen om het aanmeten van een bril, contactlenzen of een hoortoestel. Daar begint het juist. Ondanks de hectiek van sommige dagen toch de focus houden op wat belangrijk is.”

“Onze klanten moeten zich goed voelen, tevreden de deur uit gaan. Ik ben altijd bezig om die visie verder te ontwikkelen. Het ‘wij-gevoel’ creëren, een prettige sfeer, echte verbindingen aangaan. Wij zijn een open bedrijf waarbij de klanten alles mogen zien. Vertrouwen, vakkennis en gezelligheid, dat is Schippers Optiek ten voeten uit.”

Schippers Optiek heeft de kennis en de apparatuur in huis om onderzoeken te doen die slechts weinig opticiens ze nadoen in Nederland. Zij staan direct in contact met de huisartsen van Beuningen en de ziekenhuizen in Nijmegen. Zo leveren ze hoogstaande service dat begint met uitleg geven, doorvragen en vaststellen waar problemen vandaan komen. Veel van het werk is dan ook  preventie. Vandaar dat op de website ook een receptenpagina beschikbaar is met gerechten die niet alleen smaakvol zijn, maar ook goed voor uw ogen!

Schippers Optiek
Julianaplein 29
6641 CS Beuningen
T. 024 675 1399

q4e07ogyha3mjm1jsbl80rv0z schippersoptiek.nl 

c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Schippers-Optiek-en-Audicien
i4xifolx6ja8i71xk19osm77h @schippersoptiek
yvipnchehr7llq7mnikgnu0ed

Cookieinstellingen