Subsidie voor innovatieve producten

Foto:

De provincie Gelderland houdt donderdag 31 juli 2014 een informatiebijeenkomst over de subsidieregeling voor de creatieve sector. De provincie ondersteunt innovatieve ontwikkelingen en gelooft in het economisch potentieel van de creatieve sector. Daarom faciliteert de provincie de ontwikkeling van prototypes (producten) of eerste blauwdrukken (procesinnovaties), die een nieuwe vraag bij consumenten creëren. Het gaat om zowel nieuwe als vernieuwende producten.Voor initiatieven van deze sector stelt de provincie subsidie beschikbaar. Een van de voorwaarden is, dat de ontwikkeling van het product of de dienst gebeurt in samenwerking met partijen uit andere sectoren.

Helpdesk
Een subsidieaanvraag kan worden ingediend tot en met 30 september 2014. Bij Gerard Monninkhof van de helpdesk van Oost NV (06 – 22 94 95 34) kunnen aanvragers in een kostenloos gesprek ondersteuning krijgen bij het invullen van de aanvraag.

Voor de provincie biedt deze periode ook de mogelijkheid te leren welke aanpak voor deze sector het meest effect heeft op economische groei en werkgelegenheid. Ontwikkelingsmaatschappij Oost NV is daar als uitvoeringspartner van provincie Gelderland nauw bij betrokken.

Tijd, plaats, aanmelden
De bijeenkomst is donderdag 31 juli 2014 van 10.00 tot 11.30 uur in gebouw Prinsenhof B, achter het Huis der Provincie aan de Markt in Arnhem. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan door een mailtje te sturen naar [email protected]l.

Bron: www.gelderland.nl

Foto: tungphoto / FreeDigitalPhotos.net