Beunings Cafetaria De Heuve genomineerd voor Cafetaria Top 100

Foto:

De Heuve Dutch American Diner maakt kans op de belangrijkste prijs voor cafetaria’s in Nederland. Het cafetaria aan de Hadrianussingel onderging onlangs een metamorfose. Naast de bestaande kwaliteitsproducten is de menukaart uitgebreid met Amerikaanse producten en Shoarma en Döner.Eens per jaar wordt de Cafetaria Top 100 bekendgemaakt. Dit jaar zal de lijst op 27 oktober openbaar worden gemaakt. Een cafetaria is pas genomineerd na een hoge beoordeling door een mystery guest. De Heuve is als enig fastservice bedrijf in de regio Maas en Waal / rijk van Nijmegen genomineerd.

Uitbreiding Menukaart en mobiel cafetaria
Enthousiast vertelt ondernemer Arjan Verploegen dat hij en zijn team deze prijs graag willen winnen. “Wij staan zeven dagen in de week klaar voor onze gast om de lekkerste en mooiste gerechten te bereiden. De Heuve heeft een grondige metamorfose ondergaan om een mooie open zaak te creëren. Helemaal in de stijl waarin het pand destijds is gebouwd: American diner stijl.

Naast een standaardassortiment van frites en snacks is het aanbod uitgebreid met een hele reeks Amerikaanse gerechten zoals Burgers, Chili Fries en Pulled Pork. We verkopen tegenwoordig ook de èchte Shoarma en Döner. Hiernaast bezorgen we ’s middags broodjes bij bedrijven en brengen we ’s avonds overwerkmaaltijden. We komen met onze mobiele cafetaria zelfs op locatie om onze producten te bereiden”.

Online bestellen
Sinds een aantal weken is het mogelijk om online te bestellen en uw bestelling vervolgens af te halen.

De onafhankelijke jury van de cafetaria top 100 kijkt door het oog van een kritische consument, en let op alle aspecten die een cafetaria voor deze consument aantrekkelijk kunnen maken. Smaak van de producten, gastvriendelijkheid, prijs/kwaliteitverhouding, hygiëne en natuurlijk de uitstraling van de zaak, het wordt allemaal meegenomen in de beoordelingen.

Stemmen op De Heuve kan via stemopjouwcafetaria.nl.
Voor meer informatie over de Heuve bezoek de website deheuve.nl.