10e Beursvloer MMW staat weer voor de deur!

Foto:

Op maandag 3 november 2014 wordt de hal van het ROC Nijmegen weer omgebouwd tot beursvloer. Het leukste en altijd drukbezochte netwerkevenement voor maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties uit de gemeenten Beuningen, Heumen, Nijmegen en Wijchen. Dit jaar zal de Beursvloer geopend worden door Antoine Driessen, directeur van Rabobank Rijk van Nijmegen.Tijdens de Beursvloer worden vragen om hulp, kennis of materiaal gekoppeld aan aanbod van bedrijven. In het ‘Netwerkcafé’ staan ondernemers die ter plaatse korte adviezen kunnen geven aan maatschappelijke organisaties. De wat uitgebreidere vragen worden door hoekmannen gematcht aan de zogenaamde aanbodtafels. Net als op een echte beursvloer heerst er een dynamische en inspireren sfeer, en worden er die avond boeiende deals gesloten. Meld u dus weer snel aan en ervaar hoe u als maatschappelijk betrokken ondernemer van meerwaarde kunt zijn! Is het evenement nieuw voor u en wilt u als organisatie eerst eens een kijkje komen nemen? Ook dan bent u van harte welkom.

Wellicht heeft u nu al kennis, (tweedehands) materiaal of ‘handjes’ over? Wist u dat twee uur gratis advies, een tweedehands bureau of twee uur hulp bij een schilderklus voor een vrijwilligersorganisatie al heel veel betekent? U kunt dat aanbod reeds voorafgaand aan de Beursvloer plaatsen op de website van De Maatschappelijke MeerWaarde. Ook als u niet aanwezig kunt zijn op 3 november, kunt u toch aanbod plaatsen. 

Er zijn in 2014 veel mooie matches gerealiseerd. In de promofilm worden er enkele uitgelicht, maar er zijn nog meer matches gemaakt.


http://vimeo.com/



Voorafgaand aan de Beursvloer bieden de Vrijwilligerscentrale Nijmegen en het Vrijwilligerssteunpunt Heumen – in samenwerking met De Maatschappelijke MeerWaarde – de gratis Workshop ‘Goede zaken’ aan. De workshop is opgezet door de Rabobank en wordt gesponsord door Rabobank Rijk van Nijmegen. Maatschappelijke organisaties leren hoe ze kunnen samenwerken met bedrijven, juist in deze tijden van bezuinigingen.
Activiteit: Beursvloer Maatschappelijke Meerwaarde
DatumMaandag 3 november 2014
LocatieHal ROC
Adres: Campusbaan 6, 6512 BT Nijmegen
Programma:17.00 uur Ontvangst
                    17.30 – 19.00 uur Beursvloer
                    19.00 – 20.00u Afsluiting
Cookieinstellingen