In februari geen Ondernemerscafé Beuningen

Foto: beuningen.nieuws.nl

De tweede vrijdag van februari valt samen met de start van de Carnavalsweek en vakantie in deze regio. Daarom is er deze maand geen Ondernemerscafé. Het volgende Ondernemerscafé vindt plaats op vrijdag 13 maart 2015 en wordt geadopteerd door Poelmann van den Broek advocaten.

Het Ondernemerscafé Beuningen vindt iedere tweede vrijdag van de maand plaats van 17.30 tot 19.30 uur in café De Zaak in Beuningen. De doelstelling is ondernemers uit de gemeente Beuningen en de regio met elkaar te verbinden. Bedrijven kunnen zichzelf presenteren door een van de bijeenkomsten te adopteren en de aanwezige ondernemers een hapje en drankje aan te bieden in ruil voor een korte presentatie over het bedrijf.

Meer informatie
Het Ondernemerscafé Beuningen is alleen toegankelijk voor leden. Voor € 25 per jaar kan iedere ondernemer in de regio lid worden en de bijeenkomsten op iedere tweede vrijdag van de maand – van september tot en met mei – in café De Zaak bijwonen. Voor meer informatie over lidmaatschap of adoptie ga naar www.ondernemerscafébeuningen.nl, like de Facebookpagina, volg ons op twitter of stuur een mail naar [email protected].

Cookieinstellingen