Beuningse ondernemers uitgenodigd voor preventiebijeenkomst

Foto: .

Het ‘Laat je niet overvallen’-team heeft donderdag 12 februari ondernemers in Beuningen uitgenodigd voor een bijeenkomst over inbraak en veiligheid. Het team stond dinsdag met een speciale Mini in het centrum om winkeleigenaren persoonlijk een flyer te overhandigen.

De gemeentes Beuningen en Wijchen organiseren daarom op 23 februari een preventiebijeenkomst voor ondernemers en hun medewerkers in zaal Sterrebosch in Wijchen. Samen met de politie en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) worden er onder het motto ‘Laat je niet overvallen’ tips gegeven om geweld en inbraak te voorkomen. Burgemeester Van Eert zal samen met burgemeester Verheijen de avond openen.

Preventie
Maatregelen zoals gezamenlijk deuren en ramen openen en sluiten, duidelijke huisregels en het stimuleren van pinbetalingen bevorderen de veiligheid. Ook zijn bewakingscamera’s aan te raden. Deze aspecten komen aan bod tijdens de bijeenkomst. Ondernemers kunnen workshops bijwonen om te leren wat ze moeten doen bij een overval of hoe ze om moeten gaan met diefstal en agressie.
Deze bijeenkomst is van 19.00 uur tot 22.00 uur (inloop vanaf 18.15 uur). Ondernemers kunnen zich gratis aanmelden via www.laatjenietovervallen.nl

Laat-je-niet-overvallen-uitnodiging-0

Laat-je-niet-overvallen-uitnodiging-1Laat-je-niet-overvallen-uitnodiging-2

Bekijk de flyer hier.

Bron: de gemeente Beuningen

 

Cookieinstellingen