Magisch Vooruitzicht: "Eendje heeft het koud" bij Poppentheater Tingeling

jan 18 , 20:16 Geen categorie
p1010530 2
Bereid je voor op een betoverend weekend vol poppentheaterplezier, want op zaterdag 27 en zondag 28 om 11.00 uur brengt Poppentheater Tingeling de adembenemende voorstelling "Eendje heeft het koud" naar het podium. Deze hartverwarmende vertelling is speciaal gecreëerd voor kinderen van 2 tot 4 jaar en belooft een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.
Stap in een sprookjesachtige wereld waar sneeuwvlokken als confetti uit de lucht dwarrelen. Kabouter Tingeling, samen met zijn vriend Ploem de eekhoorn, is vastbesloten om de perfecte sneeuwpop te maken. In de haast verliest Tingeling echter zijn muts, een detail dat pas later opgemerkt wordt wanneer zijn oren ijzig koud worden!
Terwijl Tingeling en Ploem druk bezig zijn met hun sneeuwpop, begint een klein eendje een eenzame tocht door het winterse bos. Moe, koud en hongerig ontdekt het eendje een rood object met een belletje - een oplossing voor zijn bevriezende kopje!
Ondertussen zijn Tingeling en Ploem op een zoektocht naar de verloren muts. Wat gebeurt er als ze het kleine eendje ontmoeten? Tingeling wil zijn muts natuurlijk terug, maar wat betekent dat voor het schattige eendje?
Mis deze magische vertelling niet! De voorstelling vindt plaats op Tempelstraat 6 in Beuningen. De toegang bedraagt slechts 5 euro per persoon. Om teleurstelling te voorkomen, is het sterk aanbevolen om vooraf te reserveren via de website www.poppentheatertingeling.nl of telefonisch via 024 6777034.
Breng de kleintjes mee voor een onvergetelijk avontuur vol verwondering en plezier bij Poppentheater Tingeling!