Slot Doddendael opent brasserie

09 aug 2012, 11:40 Geen categorie
y9x96d4gu9wvptypx6ogh25s4 164849

EWIJK, 9 augustus 2012 - Eerder dit jaar kondigde de nieuwe exploitanten van Slot Doddendael in Ewijk, Fabienne Braam en Jan Willem 't Hooft, al aan dat de bedrijfsactiviteiten van het slot, wat zij per 1 april dit jaar overnamen van haar vader, uitgebreid zouden worden. Per 1 september zal het restaurant in de slotkelder niet alleen geopend zijn voor de lunch maar wordt er ook de mogelijkheid geboden om er te dineren.BrasserieSinds maart 2009 wordt de mogelijkheid geboden om van dinsdag tot en met zondag (met uitzondering van zaterdag) in de kelder te lunchen. Ook werd er regelmatig mee gedaan met de Restaurantweek van Dining City en organiseerde het slot iedere laatste zaterdag van de maand het populaire maanddiner, waarbij een 4-gangen maaltijd werd geserveerd voor € 30,- . "De toenemende populariteit van het maanddiner, de positieve berichten en de toenemende vraag naar diner mogelijkheden, hebben ons extra gemotiveerd om de activiteiten van het restaurant op korte termijn uit te breiden", verklaart Fabiënne. Vanaf zaterdag 1 september zal Brasserie Doddendael geopend zijn van donderdag tot en met zondag voor lunch én diner.2, 3 of 7 gangen menuHet nieuwe diner concept kent een tweewekelijks wisselend 7 gangen menu, waarbij de gast zelf zijn eigen menu kan samen stellen. Een drie gangen menu kost € 34,50 en wanneer het gehele 7 gangen menu wordt gekozen betaalt men € 69,50. Een twee gangen lunch wordt geserveerd voor € 25,00, maar ook is het mogelijk een kleine lunch in de vorm van een broodje te gebruiken. Chefkok Paul Appelhof omschrijft zijn keuken als een combinatie van traditionele Nederlandse en Franse gerechten, waarbij de nadruk ligt op het gebruik van streekproducten en producten van het eigen landgoed. "Het populaire maandmenu zullen wij op veler verzoek blijven organiseren, alleen zullen we dit verschuiven naar iedere laatste zondag van de maand", licht Fabiënne nog toe.

EWIJK, 9 augustus 2012 - Eerder dit jaar kondigde de nieuwe exploitanten van Slot Doddendael in Ewijk, Fabienne Braam en Jan Willem 't Hooft, al aan dat de bedrijfsactiviteiten van het slot, wat zij per 1 april dit jaar overnamen van haar vader, uitgebreid zouden worden.

Per 1 september zal het restaurant in de slotkelder niet alleen geopend zijn voor de lunch maar wordt er ook de mogelijkheid geboden om er te dineren.

Brasserie
Sinds maart 2009 wordt de mogelijkheid geboden om van dinsdag tot en met zondag (met uitzondering van zaterdag) in de kelder te lunchen. Ook werd er regelmatig mee gedaan met de Restaurantweek van Dining City en organiseerde het slot iedere laatste zaterdag van de maand het populaire maanddiner, waarbij een 4-gangen maaltijd werd geserveerd voor € 30,- .

"De toenemende populariteit van het maanddiner, de positieve berichten en de toenemende vraag naar diner mogelijkheden, hebben ons extra gemotiveerd om de activiteiten van het restaurant op korte termijn uit te breiden", verklaart Fabiënne. Vanaf zaterdag 1 september zal Brasserie Doddendael geopend zijn van donderdag tot en met zondag voor lunch én diner.

2, 3 of 7 gangen menu
Het nieuwe diner concept kent een tweewekelijks wisselend 7 gangen menu, waarbij de gast zelf zijn eigen menu kan samen stellen. Een drie gangen menu kost € 34,50 en wanneer het gehele 7 gangen menu wordt gekozen betaalt men € 69,50. Een twee gangen lunch wordt geserveerd voor € 25,00, maar ook is het mogelijk een kleine lunch in de vorm van een broodje te gebruiken.

Chefkok Paul Appelhof omschrijft zijn keuken als een combinatie van traditionele Nederlandse en Franse gerechten, waarbij de nadruk ligt op het gebruik van streekproducten en producten van het eigen landgoed. "Het populaire maandmenu zullen wij op veler verzoek blijven organiseren, alleen zullen we dit verschuiven naar iedere laatste zondag van de maand", licht Fabiënne nog toe.