Beuningen draagt Carol van Eert voor als nieuwe burgemeester

Foto:

GEMEENTE, 2 maart 2012 – Gisteren is de PvdA’er Carol van Eert officieel benoemd als de nieuwe burgemeester van Beuningen.De heer Van Eert is sinds 2005 secretaris-directeur Stadsregio Arnhem-Nijmegen. Daarvoor heeft hij onder andere gewerkt bij de gemeenten Tilburg, Nijmegen, Ede en Arnhem bij de afdeling Economische Zaken. Van 1999-2004 heeft hij vanuit zijn eigen onderneming gewerkt bij het projectbureau KAN en bij de projectorganisatie ‘Arnhem HST halteplaats’.InstallatieTijdens de raadsvergadering van 2 april 2012 wordt de heer C.F. van Eert beëdigd door de Commissaris van de Koningin en aansluitend vindt de installatie plaats.

GEMEENTE, 2 maart 2012 – Gisteren is de PvdA’er Carol van Eert officieel benoemd als de nieuwe burgemeester van Beuningen.

De heer Van Eert is sinds 2005 secretaris-directeur Stadsregio Arnhem-Nijmegen. Daarvoor heeft hij onder andere gewerkt bij de gemeenten Tilburg, Nijmegen, Ede en Arnhem bij de afdeling Economische Zaken. Van 1999-2004 heeft hij vanuit zijn eigen onderneming gewerkt bij het projectbureau KAN en bij de projectorganisatie ‘Arnhem HST halteplaats’.

Installatie
Tijdens de raadsvergadering van 2 april 2012 wordt de heer C.F. van Eert beëdigd door de Commissaris van de Koningin en aansluitend vindt de installatie plaats.

Fotografie: Ron Moes

Cookieinstellingen